středa 12. října 2016

Nové setkání s kosmetikou Technic

Pěkný středeční večer, holky,

říkala jsem si, že dnes bych vám mohla ukázat ne moc známou kosmetickou značku, která ale rozhodně stojí za váš zájem. Co vy na to?




Díky blogerce I love makeup jsem mohla navázat spolupráci s e-shopem Kosmetika Norma. Jak Ilovíkovi, tak e-shopu bych chtěla tímto velice poděkovat. Mám ze spolupráce velikou radost a díky Normě vám teď mohu ukázat mnoho zajímavých výrobků, které byste třeba za běžné situace jen tak přešli. A to by byla škoda...

Ale nebudu předbíhat. Prvními výrobky, které vám chci ukázat jsou pudr a paletka od značky Technic.

Já od této značky mám již doma balzámy, které jsem vám ZDE před časem ukazovala, ale přiznám se, že po dalších kouscích jsem se příliš nepídila. Až do teď :-)

Začnu paletkou Sultry. Co myslíte, jaká může být asi tak paletka, která stojí necelých 60,-?



Schválně jsem sáhla po této barevné kombinaci. Hodně se mi líbila možnost vytvoření lehce ledového oka až po temně kouřové.  No a všímáte si, že to není zase další nude paletka, že? :-)

Stíny jsou moc dobře pigmentované, na oku vydrží celý den bez rozpití či slévání se. Při nanášení lehce práší, ale rozhodně to není nějak "hrozné".



Co se balení týče, tak krabička je plastová, a označila bych ji jako "nenadchne / neurazí".Taková běžná klasika.

Musím říct, že já jsem z ní opravdu nadšená - velice dobrá kvalita za výbornou cenu.



A teď k pudru Colour Fix Bouf.



Jelikož pudr používám téměř každý den přes make-up, tak od něj očekávám, že bude dobře fixovat, ale nevytvoří na obličeji efekt masky. Tento je sice lisovaný, ale při nabírání štětcem pozor, přijde mi, že není slisovaný tak pevně (nebo jak to říct), a tak naberete docela velké množství.



Je hezky jemný, a tak pěkně fixuje, ale nedělá fleky či mapy. Vydrží celý den  - jen tedy nos a bradu jsem musela přes den lehce poupravit, ale to je vcelku běžné.


Balení je plastové a "dvoupatrové". Ve vrchní části je pudr samotný, vespod je zrcátko s houbičkou (tu použiji jen sem tam na korekci během dne). Musím říct,že při prvních otevírání (než se to "ochodilo), šlo pudr otevřít docela špatně. Nejednou mi málem vypadl z ruky - a to si nejsem jistá, zda by balení přežilo. Opravdu nepůsobí robustně.




Když to shrnu, tak zase je to moc fajn výrobek za super cenu a jediné mínus je to balení, na které musíte "opatrně".


Pudr a oční stíny v akci:








Pokud na tuto značku narazíte, tak určitě vyzkoušejte. Minimálně ta paletka je výborná a zaslouží si pozornost.



Nebo už jste vyzkoušeli či znáte?







SHARE:

2 komentáře

  1. Tuto značku neznám :-) paletka vypadá pěkně, ale nejsou to úplně moje barvičky, mám ráda teplé hnědé odstíny.

    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paletku do hněda mají také, co jsem koukala, ale vyzkoušenou ji nemám. Ovšem za tu cenu si myslím, že za případný "risk" opravdu stoji :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig