úterý 11. října 2016

Novinky v make-up šuplíku: Září

Pěkné úterý, krásky,

nejdřív jsem si říkala, že vlastně asi ani nebudu do novinek nic mít, protože o všem jsem vám už psala. Ale omyl. Pár kousků jsem vlastně ještě pořídila ;-)

Takže jdeme na to...




Největším nákupem v září byla paletka Bon Bons od Too Faced. Co vám budu povídat, radost z nákupu trvá do teď a vy si o ní můžete přečíst více ZDE.



Druhým kouskem od Too Faced je opěvovaná tekutá rtěnka Melted. Já si vybrala odstín Chihuahua a musím se přiznat, že sama sobě se v ní líbím. Je to změna, proti mým oblíbeným leskům a samozřejmě si ji podvědomě šetřím, ale i tak... :-) Je fajn, že po zaschnutí mi nevysušuje rty, hezky drží i přes nějaké to menší jídlo či pití, nerozpíjí se. Je ale opravdu potřeba ji nechat zaschnout - jednou jsem to trochu podcenila a měla jsem hezky obarvené i zuby. Ale to bylo opravdu mou zbrklostí... Chce to "jen vědět". 
No ale budete-li se mě ptát, zda je to "must have" výrobek. Já za sebe bych řekla, že ne. Ta pořizovací cena je opravdu vyšší a pokud používáte rtěnky jen svátečně, tak určitě stejně dobře vám poslouží nějaká levnější kolegyně. 




V Sephoře jsem dostala k nákupu výrobků Too Faced ještě tuto tekutou rtěnku Sephora Rouge Infusion v nádherném odstínu Peony. Je sice výraznější, než jsem zvyklá (no, zase ne tak jako Melted :-) ), ale je opravdu moc hezký. Má velice slušnou výdrž, ale trochu po ní mám vysušené rty, takže ještě pod ní dávám balzám. 




Zase jsem trochu obměnila řasenky (snažím se opravdu každé 3-4 měsíce), a tak tu mám hned dva kousky. 

První je Colossal Go Extreme! od Maybelline. Tato řasenka je, co se výdrže, "nedrolitelnosti" a OPRAVDU černé barvy týče, klasickou "Maybellinkou". Prostě výborná. Co bych jen trochu vytkla je to, že ač miluji veliké kartáčky, tak tento je až moc veliký a práce s ním je tak trochu obtížnější. 





Druhou řasenkou a nováčkem v mé výbavě je Studio Lash 3D Volumythic od Miss Sporty. Já nějak po kosmetice MS popravdě nesahám - ne že bych měla špatnou zkušenost, naopak, ale pravidelně ten stojan prostě nepochopitelně přehlédnu. 
S prvním použitím jsem si říkala "No to ne!". Té barvy jsem měla na řasách až moc a nějak mi to nešlo dobře rozčesat. ALE...chtělo to trochu práce a trpělivosti a výsledek se mi naopak začal hodně líbit - řasy krásně natáhla, drží a nedrolí se celý den, neobtiskává se. Naopak je docela "fuška" ji odlíčit. Je to prostě v tom, že já mám radši spíše klasické kartáčky - oproti silikonovým jako je u této řasenky, takže i ten přístup a práce s nimi na oku (to zní lehce divně, ale určitě víte, jak to myslím) je potřeba tomu přizpůsobit. Jak to tedy shrnout? Inu mým klasickým "za málo peněz, hodně muziky".







A abych nezapomněla, tak jsem trochu doplnila i sbírku štětců o krasavce od Petra Lovely Hair. O nich už jsem na blogu psala několikrát a tyto typy již mám, takže šlo opravdu "jen" o doplnění počtu. Ale pochlubit se musím, že :-) 


A co nového máte v make-up šuplíčku vy? :-) 


SHARE:

8 komentářů

  1. Achuj :-)) me prijde balicek dneska. Tak uz se mooooc tesim :))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak to se ale musíš pochlubit, co Ti dorazilo, Lidu :-)šup šup :-)

      Vymazat
  2. Ta paletka je roztomilá :)
    Beauty by K. - na mém FB najdeš soutěž :)

    OdpovědětVymazat
  3. Paletka má krásné barvičky, i když třeba tu sytě růžovou bych asi úplně nevyužila :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono samotnou ji asi člověk jen tak nepoužije, ale v kombinaci s nějakou tmavší, trochu to vystínovat... to je pak moc nádherná ;-)

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. Mě právě také. Je roztomilá na pohled a stíny v ní jsou také moc krásné :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig