neděle 9. října 2016

Onbag pro Duomamas? Můj šicí Everest...

Hezkou neděli všem,

je to necelý rok, kdy mě oslovila Evička, zda bych se pokusila ušít tašku na přání. Jak víte, tašky šiji, ale ono není taška jako taška...





Přiznám se, že jsem zpočátku dlouho přemýšlela a rozvažovala, zda "do toho" vůbec jít. Ale byla to šance zkusit něco nového, posunout své šicí schopnosti zase o kousek (no o pořádný kus) dále. A na to já a mé ego slyšíme :-)

Ono se řekne, že je to jednoduché - látka, střih, nějaký ten úchyt... mohlo by se zdát. Jenže to tak jednoduché není.




Začaly dny a týdny příprav, kdy jsme ladily střih. Konečná představa vzhledu, respektive základní podoba, byla jasná, ale vše stojí na detailech. Nutná byla funkčnost a také vzhled. Co si budeme povídat, jsme ženské, a tak když něco nosíme, musí to vypadat. A protože se jedná o tašku pro maminky malých rarášků, byla ve hře také ještě praktičnost - jak "nacpat" co nejvíce věcí do tašky, která ale nebude velikosti krosny.






Pomalu, ale dost jasně se nám rýsoval finální vzhled tašky jménem Onbag.

Čím je jiná oproti ostatním přebalovacím taškám? V první řadě tím, že to není jen klasická "přebalovačka", ale můžete ji nosit jako crossbody např. i do školy na přednášky. Na plenky slouží vnější kapsa, kterou je ale možné vyjmout a nosit zvlášť (nebo nenosit vůbec, jak jen chcete). Ucho je tvořeno dvěma popruhy, které můžete libovolně uvazovat, a díky postranním poutkům lze z tašky udělat i batoh.
Jedním slovem MULTIFUNKCE!





A proč jsem psala v názvu o Everestu? Protože to byl pro mé šití výkon hodný horského výstupu :-) Nebylo paradoxně nejtěžší ušít tu první vzorovou jen z bavlněné látky, ale hodně jsem se "prala" s pro mě relativně novým materiálem - kočárkovinou. Výsledek? Posuďte sami...

Ale jo, nebudu se držet při zemi a pochválím se! Mám z ní opravdu radost. Ráda vyrábím nové a nové kousky v různých barevných variantách.

Jsem opravdu moc ráda, že jsem na tuto spolupráci s Duomamas kývla a že pokračuje.

Pokud se vám taška líbí a chcete si ji pořídit, tak můžete ZDE. Doporučuji ale i ostatní výrobky v tomto e-shopu. Jsou nádherné! Doma máme tato trika a nemohu si jejich materiál, střih a výdrž vynachválit!




A tak tu máme Onbag!

Přeji jemu, ale i Duomamas, mnoho štěstí do budoucna. Jen tak dál! :-)






SHARE:

2 komentáře

  1. Děkujeme za skvělou spolupráci! Jsi úžasně kreativní a šikovná!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není vůbec zač, já také děkuji. Je to skvělá spolupráce a jsem za ni moc ráda! :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig