neděle 2. října 2016

Tvořivý týden #37

Pěkný nedělní večer, tvořivci,

tak jaký jste měli víkend? Zejména dnes to počasí díky dešti k tomu tvoření muselo každého nutit :-)

Já se přiznám, že o víkendu jsem si tentokrát trochu od výroby čehokoli odpočinula. Dnes jsem vyrazila s mamkou na úžasný muzikál Mamma Mia!  a včera jsem se, jak už asi díky FB a Instagramu víte, zúčastnila bazárku - blešáčku. Zde jsem tedy neprodávala jen oblečení po holkách, ale zejména i své výrobky. Ale víte co? Já si to povídání ponechám na samostatný článek. Slibuji, že bude opravdu brzy.



A teď k tomu, co bylo tento týden vytvořeno.

Po delší době jsem obdržela objednávku na potah na madlo. Ono se řekne "maličkost", ale já takovéto věci tvořím hrozně ráda, protože právě tyto malé doplňky dokáží (a nejde jen o kočárky) naprosto změnit původní vzhled. Rozveselit, rozzářit, udělat jednoduše jinými.


Kabelky, kabelky.... Přiznám se, že kdybych doma neměla už menší zásobu, tak bych šila snad jen pro sebe. Pokaždé, když mi přijde nová látka, tak mi srdce poskočí a já už vidím, jakou kabelku či tašku z ní vytvořím. A každá je vždy trošičku jiná. To je to, co mne baví.




Tik tak... kabelka z této výrazné látky již nepotřebovala žádné zdobení či doplňky. Ta je "TA!" i tak. 



Dříve jsem si říkala, že látky s motivem srdce jsou už "moc" - infantilní, přeplácané, nevhodně výrazné, nevím... trochu jsem se jim vyhýbala. Ale je to hodně o konkrétní látce. Okolo této jsem docela dlouho chodila a pořád rozmýšlela nákup. No nakonec se na ni - a na tuto kabelku, nemohu vynadívat... :-) 




A stejně jako to mám já s kabelkami, tak mé holky to mají s bulánky. Každý se jim líbí, každého musí pohladit a nejraději by si ho nechaly....Víte co, skromnost stranou. Já se jim vůbec nedivím :-)  Zůstávají mou srdcovkou i nadále :-) 




Poslední kousíček nádherné kytičkové látky? Bulánek byl volbou více než jasnou :-) 





Výrobky, které mám dostupné, jsou již také na mém Fleru.

P.S. Chystám podzimní slevy a výprodej, již brzy, ale psssst, je to překvapení... :-D

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig