pondělí 10. října 2016

Tvořivý týden #38

Pěkné pondělí, tvořivci,

uplynulý týden sice nebyl tak přeplněný novinkami, ale tentokrát vznikaly hlavně návody na blog. Mě tento typ článků hodně baví - doufám, že vás také, a určitě v tom budu dále pokračovat.

A co jsem tedy vytvořila tentokrát?




Jsem opravdu moc ráda, že jsem se dala, a hlavně dokončila, do háčkování poufu. U holek má opravdu úspěch a i já se na něj ráda posadím - no vzhledem k jeho velikosti není problém si na něj ani z části lehnout. Jednoduše už trochu připomíná i válecí vak :-)



Návod na něj jsem vám na něj sepsala včera. Naleznete jej ZDE. Pokud se do něj pustíte, budu ráda, když mi pak fotografii toho svého pošlete třeba na FB. Opravdu by mne potěšilo, kdyby toto byla inspirace, protože vytvoříte do bytu fajn doplněk a ještě se elegantně zbavíte nepotřebného oblečení ;-)




A když už jsem u těch návodů, tak nemohu zapomenout na čelenkovníky. Jednoduchý nápad, který pomůže při organizaci čelenek všeho druhu - a vlastně i sponku na něj můžete připnout. Udělat si jej můžete podle návodu ZDE.

No a pokud se vám do výroby nechce, ale doma by se vám hodil, tak si jej můžete zkusit vyhrát v soutěži na blogu. Ještě máte pár dní čas. Koukněte ZDE.

Já udělala prozatím těch čelenkovníků 5, ale určitě ještě nekončím ;-)

Ještě jsem se pustila do podzimních čepic pro holky - tušíte správně, houmlesek ;-) , ale nejsou dokončené, takže vám je ukáži zase příště ;-)

P.S. Nezapomeňte, že na Fleru je velký výprodej všeho možného z mé dílny. Jednoduše čistím zásoby, abych mohla zase něco nového tvořit ;-) 
SHARE:

4 komentáře

  1. Myslím, že omrknu recyklační "puffíky". Už dlouho uvažuju o sedacích vacích, ale zatím se mi žadný buď nevlezl a nebo nelíbil. tohle by mohl být skvělý kompromis :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je opravdu moc fajn, na výrobu docela jednoduchý a i je to moc hezký doplněk ;-)

      Vymazat
  2. Tak to je bomba. Přítel by si tento bobek moc přál a je vidět, že na výrobě není zase nic tak složitého.
    Beauty by K. - na mém FB najdeš soutěž :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, nic složitého to není. Jako nejhorší (myšleno na čas) na tom bylo to stříhání triček :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig