středa 19. října 2016

Tvořivý týden #39

Pěknou středu, tvořivci,

uplynulý týden jsem toho ušila a uháčkovala opravdu hodně - měla jsem trochu volnější víkend a navíc jeden den dovolené, tak jsem toho samozřejmě hned využila.

Samozřejmě to nebudu dlouze "okecávat" a rovnou se vrhnu na ukázku.




Mimochodem, i když jsem toho vyrobila vcelku dost, tak každý kousek má již svého majitele (tedy, některé věci ještě nejsou odeslané, ale rozumíme si), takže na Fler nic nového nepřibylo. No budu se muset nad sebou vážně zamyslet a napravit to :-) A vy si prozatím na Fleru můžete užívat a vybírat z mega slev, troufám si tvrdit, že zajímavých kousků je tam stále dost.


Počasí už lehce přituhlo, a tak je potřeba nějaká ta čepice - hlavně tedy pro děti. Ale i jedna dospělácká vznikla. No a samozřejmě všechny ve stylu "houmleska" s ozdobným dřevěným knoflíkem či háčkovanou kytkou. 






Loni jsem narazila na Pinterestu na různé návleky ke kozačkám či k botám Myslím, že hlavně pro děti, je to fajn "výmysl", jelikož se nám často stává (a myslím, že nejsme jediný), že holkám legínky postupně v kozačkách jakoby lezou nahoru, až mají i holou část nohy. No takovéto návleky ty legíny udrží na svém místě, zahřejí a vypadají chic ;-)



Chladnější rána nutí zachumlat obličej do šály. Mě se hodně líbí (nejen pro děti) vysoké nákrčníky háčkované na větším háčku a "srolované" na krku. Právě pro ten efekt srolování jsem k nim přidala extra pásek. 




Jak u nás vypadá polovina týdenních večerů? Stříhám a špendlím, abych druhý den šila. K televizi je to super doplňková činnost.... :-) 



Velká Smile je dělaná pro jednu školačku, a tak jsem i látku (tentokrát silnější režnou) vybírala s velice zajímavým vzorem. Myslím, že ten správný efekt to má, co říkáte? 





Součástí je i malá šmink a úzký penál. Jednoduše sadička vychytaná :-) 




Tato kočičí Šmink sice vypadá jako kosmetická šmink, ale nenechte se splést. Patřit bude, stejně jako kočičí batoh, jedné malé cácorce a její náplní budou pastelky :-)  




Na návštěvu k nám přijely malé slečny, a tak bylo jasné, že nemohou odejít s prázdnou, Mini Smile byly jasnou volbou...



...stejně jako jejich maminka, pro kterou jsem připravila oboustrannou nákupku. 



Pokud jste přemýšleli, jestli se tento týden zrodil i nějaký ten bulánek, tak odpověď je ANO. Ten nemohl chybět :-)



Jako dárečky jsem vyráběla 3 čelenkovníky - tedy vlastně 2 a jeden sponko-čelenkovník. No i takový není vůbec špatný, že? 


Už pár dní holky chodily, že panenky nemají postýlky. Dnes o nich zase začaly mluvit, a tak jsem si vzpomněla na hnízdečka, která jsem viděla na Youtube u Olinky (myslím, že jsem vám je i dávala na FB). No a bylo jasno... 
Střihlo se sem, střihlo se tam, přišpendlilo se, sešilo a panenky (tedy v reálu pomalu větší než běžný novorozenec) už mají nový pelíšek :-) 

Mimochodem, když jsem pak na ně tak koukala, tak jsem si říkala, že vlastně i třeba nějakému pejskovi či kočičce by se takový mohl líbit. 

Mám celou výrobu nafocenou, a tak určitě brzy udělám i DIY, chcete? :-) 




Opravdu málo toho nebylo a já už mám na tento týden zase rozháčkováno a nakoupené nové vlny. A vlastně ještě látky bych měla zase objednat... :-) 






SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig