středa 5. října 2016

Týden s novinkou Trend It Up

Hezký večer, krásky,

Minulý týden jsem po delší době zavítala do DM drogerie a nemohla jsem opomenout stojan s jejich novou dekorativní kosmetikou Trend It Up.

Jak jste již viděli na mém FB či Instagramu, minimálně z jednoho výrobku se opravdu raduji. No ale pěkně postupně.... :-)





Zakoupila jsem si nakonec výrobky tři (každý cenově v rozmezí 100 - 130,- ): make-up (no jak jinak u mne, že), řasenku - také asi není v mém případě překvapující volba, a transparentní pudr. Jednoduše jsem se zaměřila na to, co používám každý den. A opravdu jsem vše teď týden testovala, abych vám mohla říct, zda to jsou super výrobky za výbornou cenu nebo ne...



Začnu make-upem, který tedy chválím kudy chodím. Je krásně lehký, tak akorát tekutý - není příliš tekoucí ani tuhý, ale výborně se roztírá, takže nezanechává fleky a lehce matuje. Krytí je menší až střední. Já si tedy nedělám na obličeji vyloženě "masku" a nepotřebuji vyšší krytí, takže mi toto přesně vyhovuje. Pleť pěkně sjednotí, ale nevydá jako umělá figurína :-)

Přemýšlela jsem, k jakému známějšímu makeu-pu bych jej přirovnala a asi nejvíce mi připomíná mého oblíbence - Loreal True Match. Jen není až tak matující.

Co se mi moc líbí, že i s větším zatížením (inu při tom úklidu a točením se v kuchyni se člověk i vcelku zapotí :-) ) vypadá make-up po několika hodinách stále svěže.

Pokud tedy hledáte levný a opravdu dobrý make-up, směle "do něj".




Transparentní pudr jsem vzala víceméně "do zásoby", protože jeden od jiné značky jsem akorát vypotřebovala a další už je také "na hraně".
Ale nedalo mi to, abych si jej jen tak schovala na později, až bude potřeba :-)

Pudr je tuhý a jemně mletý, přijde mi, že zpočátku se trochu hůře nabírá na štětec, jak je asi více lisovaný, ale čím jej více používám, takže je "ošoupaný", tím je to nabírání bezproblémovější.
Velice hezky matuje, zafixuje makeup, nedělá fleky a má i velice slušnou výdrž. Ani po celodenním nošení jsem neměla pudr výrazně "vlitý" do jemných vrásek. Je velice světlý, takže myslím, že i pro bledulky vhodný.

Takže opět hodně muziky za málo peněz.




A protože mne hodně baví zkoušet různé řasenky, neodolala jsem ani tentokrát. Má docela veliký a tvarovaný kartáček, se kterým se ale docela dobře pracuje. Jen pokud máte v koutcích opravdu krátké řasy, mohli byste mít s nanášením trochu problém.
Řasy velice dobře zahustí a natáhne. Jen je potřeba si s nanášením trochu vyhrát, protože řasenka je vcelku hutná, a tak při prvním nánosu má tendenci lehce slepovat. Stačí ale pročesat kartáčkem a máte opravdu pěkné "mrkačky".

No, budu se opakovat, ale ANO, ANO, ANO :-)



Vše v akci:






Musím říct, že toto je pro mne další důkaz, že i hodně dobrá kosmetika nemusí být drahá - a já toto říkám opravdu hodně ráda. Však už víte :-)

Přemýšlím, že ještě do budoucna vyzkouším nějaké ty oční stíny... :-)



Máte již zkušenosti s touto značkou? Jaký na ni máte názor?



SHARE:

8 komentářů

  1. O této nové značce jsem zatím jen četla a nevyzkoušela, ale zdá se být více než použitelná :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To opravdu je. Tedy samozřejmě alespoň ta číst věcí, které jsem odzkoušela :-) Doporučuji vyzkoušet :-)

      Vymazat
  2. Tuhle značku jsem dneska viděla v Dmku a co mě na ní zaujalo, je právě tužka na rty jakoby rtěnka ty odstíny tam měli fakt pěkné :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš, to jsem nějak přehlédla. Já jak vidím make-up a řasenky, tak už nekoukám nalevo či napravo :-) musím zase časem něco nového prozkoumat.

      Vymazat
  3. Já už jsem nakoupila rovnou 10 laků a chystám se o víkendu na další :D.
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teď ty laky díky umělým nehtům nějak moc nevyužiji. Docela jsem, co se lakování týče, zlenivěla :)

      Vymazat
  4. Díky za recenzi. Já mám od trend IT UP rtenky matné i lesklé a nemůžu si vynachválit, stíny mám také a za mě určitě zkus paletku nebo scarabeo, jsou úžasné. Lákají mě elastic stíny ale nevím. V na ten makeup se musim podívat a rasenka mě taky zaujala, kartacek vypadá jako Devilash od DC. Hodně se mi líbí i ten rozjasnovac a ty tvarenky jsou taky úchvatné . Bronzer vypada taky fajn, ale neslyšela jsem zatím žádné presvedsujici recenze takže nevím, pudr mám oblíbený od DC takže nepotřebují😃 pardon za rozepsáni,papa renak.mypage.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen se rozepiš, já jsem ráda a moc ráda si počtu :-) já se chystám zase na nějaký Trend it up lov, ale pořádně jsem se k tomu ještě nedostala. Ráda bych okoukla paletky ;-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig