středa 2. listopadu 2016

DIY: Podzimní truhlíček

Pěkné odpoledne,

mám pro vás tip, pokud se chystáte na procházku do přírody (nebo okolo květinářství). Je to jednoduché, až jsem si říkala, že je blbost to sem dávat, ale zas berte to prostě jako jednoduchý tip a jak to kdo pojme, to už je na vás :-)





Pokud budete procházet okolo kaštanu, nezapomeňte sebrat pár kaštanů, stejně tak z okolí ořešáku, šípku apod. Poté můžete dojít do nějaké květinky - já osobně mám rada takové ty malinké, kde ale seženete neuvěřitelné drobnosti a blbůstky.



Moc se mi líbí, jaké "umělé" bobule a třeba šípky, jablíčka či mini dýně již umí vyrobit. Ano, někdo může namítnout, že není nad živé, ale zase ruku na srdce, kolikrát je z toho sesychání apod. pěkný nepořádek, a tak se pěkná náhrada hodí ;-)

Jestli si chcete trochu vyzdobit okna (nebo ale i třeba jídelní stůl), tak můžete zkusit nazdobit nějaký truhlíček. Já sáhla po dřevěném, který byl ale původně obalem od jedné lahve s alkohole ;-)

Na dno jsem dala namačkaný krepový papír, trochu dekorační slámy a holky už začaly přidávat kaštánky, bobule, ořechy, dýni a nemohla chybět oblíbená lampička.








Opravdu jednoduché, ale věřte mi, na okně to vypadá moc hezky´.







Lampičku jsem před časem dostala od Verunky a hrozně ráda ji používám i jako dekoraci na focení. Je hrozně roztomilá. A ano, šetřím si ji, takže svíčky do ni dávám jen ledkové ;-)



Také doma děláte podzimní výzdobu?
SHARE:

2 komentáře

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig