neděle 20. listopadu 2016

Nákupy na Pixers.cz

Pěkný nedělní večer,

také vám přijde, že letos začali s Vánocemi a shonem okolo nich všichni nějak dříve? Já si to zrovna včera několikrát říkala. Už se začíná péct cukroví (ano, perníčky chápu :-) ), pomalu se domácnosti mění pod novou výzdobou. A pak mi to došlo - vždyť za týden začíná advent.

No a s tím je také spojen čas nákupu dárků. Já se snažím každoročně vymyslet alespoň jeden neobvyklý a třeba i ne tolik praktický. Zato ale takový, který udělá radost.

A tak mám pro vás jeden tip na fajn e-shop :-)





Byla jsem velice potěšená, když jsem domlouvala tuto spolupráci, protože o vytvoření obrazů z fotografií jsem již dlouho uvažovala - nejen pro sebe, ale také pro své blízké.
Ano, v minulosti jsem již pár podobných obrazů objednávala a pokaždé od jiné společnosti a ve finále s jinou kvalitou zpracování. Je jich na trhu vcelku dost na výběr, a tak jsem byla zvědavá, jak mne právě pixers.cz zaujme a jaké mají zpracování.


Takže začneme s tím základním - webem a samotnou objednávkou. 

Web jako takový mi přijde velice přehledný. Nabízejí opravdu vše možné z fotografií, nejen obrazy. Kromě výroby z vlastních fotografií máte možnost si vybrat z "obecných" motivů. Mne tedy šlo ale zejména o tu možnost využití vlastní fotografie.

Co se mi líbí je fakt, že když si vyberete, co chcete vyrobit, udáte rozměry, typ zpracování atd. a nahrajete fotografii, tak je vaše fotografie vyhodnocená jako (ne) vhodná na základě její kvality. Musím říct, že ne všude je toto samozřejmostí, byť by to člověk očekával.


Od chvíle objednání po dovezení uběhlo cca 10 dní (předpokládám, že před Vánocemi se může doba ještě prodloužit, tak na to myslete :-) ). 

Dobře zabalený balík dovezl kurýr - tady menší mínus, kdy jsem si musela na internetu hlídat (ještěže přišel info e-mail s možností sledování zásilky), kde se balík pohybuje a dopravce mi dal vědět až cca 10 minut před dovezením stylem "tak už vám balík vezeme".  Asi jsem lehce "rozmazlená", ale dát vědět alespoň pár hodin předem by nebylo na škodu.


Já se těšila z obrazu a holky zabraly bublinkovou folii...klasika :-D


Vybrala jsem si variantu, kdy se motiv tiskne na plátno. To je poté napnuto na dřevěný rám - pokusila jsem se vám to nafotit. Jak vidíte, plátno je"přišpendleno" opravdu poctivě vždy po pár centimetrech, 

Co mi trochu chybí, to je nějaké "očko" na pověšení. Ono není problém obraz pověsit přímo za ten rám, ale není to vyloženě ono. Tak to jen menší doporučení pro výrobce ;-) 


Celkově jsem ale velmi spokojená a nebojím se doporučit dále. Obraz je velice pěkně vyhotovený, ostrý a materiál bych označila za opravdu kvalitní. 

Tímto bych také velice ráda poděkovala webu pixers.cz za možnost spolupráce a za vyhotovení mého obrazu. 


Také si necháváte sem tam něco vyrobit z fotografií z rodinného alba? 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig