středa 30. listopadu 2016

Podzimnička Předvánočka

Pěkný večer soutěživci,

Tentokrát mám něco pro ty, které čekají přírůstek do rodiny nebo by rádi obdarovali někoho z okolí.




Pokud sledujete můj FB, tak jsem si určitě před chvílí všimli, že jsem po vcelku větších úvahách zařadila mezi své šití také výrobu hnízd pro miminka. Více se o nich dozvíte na Žabičkách ZDE.

A protože jsem si říkala, že AE Mimi hnízdečko by mohl být mimo jiné také pěkný vánoční dárek, tak si to o tu možnost zasoutěžit si říkalo... :-)

Vybrala jsem pro barevnou kombinaci látku s krásným vánočním motivem, kterou jsem doplnila o čistě bílou. Myslím, že je tak hnízdečko možné použít pro holčičku i chlapečka, takže soutěžit můžete beze strachu všichni ;-)



No a pár pravidel pro pořádek:

1. Sledujte můj blog - Facebook,. Instagram G+ - za každé sledování máte "bod" (myšleno, že můžete přidat tím více komentářů, respektive můžete vše napsat klidně i jen do jednoho komentáře a já už si to přeberu )

2. Napište mi, jakou vánoční tradici nikdy nevynecháte.

Soutěž končí v pondělí 12/12/2016. Vyhlášení den poté, abych stihla odnést na poštu a balíček k vám dorazil ještě před Vánoci (snad bude poště týden na doručení stačit...) - budu ráda, když se mi v případě výhry ozvete samotní, ale samozřejmě, zanecháte - li kontakt, napíši také.

Hodně štěstí!



SHARE:

13 komentářů

  1. Ahoj Zdeni,

    však víš, že jsem Tvá sledovatelka :)
    Když jsem byla malá dodržovali jsme zlaté prasátko. Akorát jsem byla vždy naštvaná, že jsem ho nikdy neviděla :)
    A teď? Rozkrojíme jablíčko, které děti rády sní :)
    Co vy?
    iveta198666@gmail.com

    P.S.: hnízdečko vypadá krásně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 1.FB,2.Insta ,3.G+ - :-) a já jsem ráda, že jsi má sledovatelka. Jooo, o prasátko jsem se "pokusila" také jednou, ale když jsem nepochodila, tak jsem další roky už nepokoušela - holt najíst se dobře bylo a je přednější :-)
      My si s holkami na Štědrý den uděláme vždy procházku v takovém tom "klidu" nebo jak to říct. A samozřejmě nemohou chybět pohádky a filmy pro pamětníky :-)

      Vymazat
  2. Ahojky, dělavame s manzelem takovou prazvlastni tradici..:) Prvni ozdobicku davame na stromecek spolecne, jakoze ja ji drzim a on mi drzi ruku..:) Ani nevim jak to vzniklo ci jestli to neco znamena..Ale pro mne to ma jiste kouzlo..:) vrubelovi@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 4. Moc krásná a neobvyklá tradice. Ale opravdu se mi moc líbí! :-)
      Peti, pokud sleduješ na více "sítích", tak dej vědět, ať Tě neošidím :-) Děkuji

      Vymazat
  3. ahoj sleduji na fb jako elizabeth greenova tomanova.katerina@centrum.cz a tradice je zdobeni stromecku a strasne radi chodime s rodinou na tradicni svarak a prochazku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 5.FB S procházkou jsme na tom podobně, jen ten svařák není nikde po cestě :-)

      Vymazat
  4. Ahooj Zdeni,

    urcite kaprik s bramborovym salatem, cukrovi a pohodicka u nejake pohadky :-) a kazdy rok 25. se sejde cela rodina u babicky a dame si pecenou kachnicku :-) jidlo je zaklad :-D
    Krasne pripravy na Vanoce, ja se zitra tez vrhnu na peceni pernicku :-)

    Klara W.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 6.FB, 7 G+ Ahojky, tak u nás bych kapřika vyměnila za řízek a jinak máme to hodně podobné :-) Já to letos vidím jen na pár druhů cukroví, ale prostě něco být musí. A ty perníčky jsou nutnost :-D také přeji krásné přípravy! :-)

      Vymazat
    2. Priste si pujcim na pernicky tvoje holky, letos se mi nejak nedarilo :-D :-D

      Vymazat
  5. Ahoj Zdenko!
    kde ty ten elán do tvoření bereš? :) ten bych brala jako celoroční tradici!
    My s manželem letos oslavíme poprvé Vánoce jen spolu a určili jsme si první tradici - stromek vytahujeme na první adventní neděli a na každou další postupně dozdobujeme, abychom se na Vánoce celou dobu těšili. Ráno rozsvítí svíčky na stromečku ten, kdo dříve vstává, aby přivítala vánoční atmosféra druhého.
    hezký advent všem!
    cervenkova.barbora@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. U nas to bude letos poprve co dcerka bude vnimat Vanoce,takze se moc tesime a zavedeme s ni pousteni skorapek.Jinak si Vanoce nedokazu predstavit bez tradicniho kaprava hlavne nasich rodin.Krasne svatky. terka.kob @centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  7. 8.FB,9.Insta, 10 G+ Ahoj Baru, to je moc hezký nový zvyk :-) u nás ještě stromeček tedy nestojí, ale zato zdobíme domov (a cukroví) o sto šest :-) Přeji krásný advent!

    OdpovědětVymazat
  8. Jeden příspěvek se mi zobrazuje pouze v e-mailu a ne zde na blogu, tak jej sem vložím (snad nikomu to nebude vadit, ale tak je to muj blog, že :-) ):

    Pořadové číslo 11

    U nas to bude letos poprve co dcerka bude vnimat Vanoce,takze se moc tesime a zavedeme s ni pousteni skorapek.Jinak si Vanoce nedokazu predstavit bez tradicniho kaprava hlavne nasich rodin.Krasne svatky. terka.kob @centrum.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig