středa 25. ledna 2017

Dermacol: Minerální oční stíny Moon

Ještě jednou zdravím,

nedalo mi to a řekla jsem si, že ten původně plánovaný dnešní článek nakonec stejně sepíši. Moc mne totiž bavilo dnešní líčení, při kterém jsem poprvé vyzkoušela minerální oční stín Moon od Dermacolu, který jsem dostala od kolegyně - Jani, ještě jednou moc děkuji!

Shrnuli důvod - musela jsem vám to prostě ukázat :-)

Pokud jste o těchto stínech ještě neslyšeli (jako já do nedávna), tak jsou to speciální oční stíny, které mají na očích zanechat měsíční třpyt. To alespoň tvrdí výrobce. 
Jaká je ale realita?



Stíny "v základu" jsou jemně mleté a do nich jsou vloženy lehce barevně odlišné větší kousky. Jsou krásně jemné, máslovité a nepráši - a to jako vůbec! Prostě bomba!



Tento monostín je s označením 01. Byť se takto v obalu může zdát světlý, a tím pádem méně pigmentovaný, tak opak je pravdou. Pigmentace je výborná a výdrž také - celý den vydržel i bez báze víceméně bez hnutí. 


Porozhlížela jsem se už na internetu a těch barevných variant Moon stínů je několik, takže se asi ještě po nějaké podívám i na živo, protože rozhodně stojí za povšimnutí. 


Pro dnešní líčení jsem tento stín ještě doplnila E stylem ve vnětjším koutku a Flormarem v koutku vnitřním.  Navíc jsem nově vyzkoušela linky od Lorealu, ale o těch vám napíši zase někdy příště :-)

V akci:



...a zítra toto "nahodím" asi i do práce :-) 




Už jste "měsíční stíny" vyzkoušeli? Co nějaké další odstíny, které doporučujete? 
SHARE:

4 komentáře

  1. Je nádhernej, ten teda překvapil:)) Já jsem náhodou objevila nedávno něco podobného u jiné značky, fakt krásné. Nevyzkoušela jsem, ale asi prubnu, díky za tip.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo? On se pomalu nezdá a nakonec taková bomba. Určitě zkus, ten stojí za to! :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig