úterý 31. ledna 2017

Loréal: Oční linky Super Liner

Pěkný podvečer krásky,

na dnešek jsem si připravila jednu minirecenzičku na gelové oční linky od Loréalu, co vy na to?

Tak jdeme na to... :-)



Linky mne vždy bavily vždy - přijde mi, že už jen samotná linka dokáže oko krásně zvýraznit. Nebudu ale lhát - stále bojuji s tím, že linku nemám přesně takovou, jakou bych chtěla. Ach ty tenké ocásky.... Kolikrát se mi krásně povede, ale pravidelně ve dny, kdy se líčím jen tak na dobrou náladu. Jakmile o něco jde (rozumějte "nutně potřebuji, aby se mne na ulici, v práci, ve školce... ostatní nelekli), tak katastrofa.... 

A to men také vede k tomu, abych zkoušela různé značky a hledala tu, která mi sedne nejvíce a linkovat pak budu jak profík.




Opravdu netuším, jak dlouho jsou tyto linky na trhu - zda se jedná o novinku či nikoli, ale já na ně narazila prvně. Byla jsem zvědavá, jaký bude štěteček, barva, jak půjde manipulace... jednoduše, zda se za pěkným obalem skrývá i kvalitní výrobek.


Jak bych je tedy ohodnotila? 
Linky mají středně měkký štěteček, kterým se velice dobře pracuje a víčko příliš netáhne. Což je pro mne super, přecijen jej již trochu povolenější mám. Nicméně, byť pigmentace není na první pohled špatná, tak té barvy na štětečku příliš neulpí a je potřeba dělat ve finále kratší tahy a pozorně "napojovat". Jinak by linka nebyla stejně barevná. 
Barva jako taková je černá s malinkými "krystalky". Těch se ale nebojte, na oko se ve výsledku příliš nepřenáší (no vlastně vůbec), takže se rozhodně nebudete blýskat na dálku.
Co naopak hodně chválím, to je výdrž - bez problému (a bez hnutí) vydrží celý den. Super! 


Výsledek závěrem? 

Upřímně, na zadek jsem si z nich opravdu nesedla. Nejsou vyloženě špatné, ale že bych si je příště koupila, to asi ne....

V akci:



Znáte tyto linky? Co na ně říkáte?
SHARE:

4 komentáře

  1. Já linky moc nepoužívám nějak je neumím nanášet :D
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je hodně o cviku, opravdu. Chce to zkoušet, zkoušet a zkoušet :-)

      Vymazat
  2. LOREAL milujem, ale túto linku som od nich ešte neskúšala.

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jak který výrobek, ale z techto linek jsem zas až tolik nadčená nebyla. Ale jako jsou i horší, takže je určitě upotřebím :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig