neděle 15. ledna 2017

NYX: Oční stíny Love in Florence

Pěkný večer dámy,

nejdříe jsem myslela, že stihnu tento článek dopsat ještě včera, ale nějak se nezadařilo. Inu, snad mi to napínání prominete a začtete se nyní ...


Před pár dny jsem zavítala do Douglasu, kde měli ve slevě pár zajímavých kousků. Můj zrak padl na malinkou paletku očnúch stínu Love in Florence od NYX, a jelikož byla asi za 180,- + jsem navíc do této chvíle chválené NYX výrobky ještě nevyzkoušela, volba byla jasná. 

A taky - ty barvy, nádhera na první pohled...



Tak začnu asi obalem - klasický plastový, ale co chci zmínit je hrozně roztomilé zavírání "na mašličku". Ano, pro někoho by to mohlo znamenat zbytečnost nebo jednoduše blbost, ale podle mne právě takovéto maličkosti tvoří celek. Takže asi tak.


Stíny jsou laděné do modro fialova. Opravdu nádherné a jasné. Pigmentace je hodně dobrá, byť na ruce na fotografii se to nemusí tolik zdát (hlavně u té světlé), ale vemte na vědomí, že nanáším opravdu jen jednu vrstvu a "lehkou rukou". 


I výdrží mne velice mile překvapily - s bází (tedy poslední dobou místo klasické báze používám korektor, ale to jen pro pořádek) většinu dne, byť navečer už byli lehce slité do čárek. ale žádné velké drama. 


V akci - mě se hodně líbí ta prostřední fialová, ta barva mi prostě "sedí" a cítím se v ní moc dobře :-)





Výrobky k fotografiím make - upu výše.



Je to první výrobek od NYX, co jsem zatím vyzkoušela a díky nadšení určitě není posledním. Co byste mi doporučili jako "nutně nutné"? :-D

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig