úterý 24. ledna 2017

Tvořivý týden #3

Hezký úterní večer tvořivci,

musím říct, že mám ohromnou radost, když vidím, jak vás tento typ článků baví. Moc děkuji za takovou podporu a mohu slíbit, že se na články můžete těšit i nadále. Navíc chci i více "zásobit" kategorii DIY.... Už se těšíte? :-)



Dnes jsem zde s pravidelným "tvořivým reportem". Co jsem tedy v uplynulém týdnu vyrobila?  Račte na malou prohlídku.



Doplňky ke kočárkům šiji většinou v letních měsících, a tak mne "mimosezónní" objednávka dokáže trochu překvapit - samozřejmě mile. 

Chrániče na popruhy jsou praktickým doplňkem, který mohu doporučit - je možné je prát, měnit a prcek nemá žádná otlačená místa :-)


Vzpomínáte na sadu šedých čapek, nákrčníků a mé čepice s růžovými knoflíky? Přišly mi na ni krásné ohlasy a dokonce si jedna maminka objednala i svoji vlastní sadu. Jak vidíte, tak i když je sada stejná, pár odlišných detailů si pozorný  tvořivec všimne. Prostě kouzlo handmade, které mne moc baví.






Návod na podšití čapky jsem vám nedávno sepsala ZDE. Určitě jej zvládnete :-)



Vánoční období již skončilo, a tak to chtělo nějaký nový ubrus či běhoun na stůl. Sáhla jsem po šedo černo béžové kombinaci a pro větší variabilitu zvolila látku z každé strany jinou. 




Navíc to chtělo opravit náš domácí zdobený truhlíček - zimním motivem sněhuláčků, sáněk a trola jsem nahradila původní vánoční stromečky a myslím, že pár dní nám vydrží - než vymyslíme jarní či velikonoční variantu :-)


Menší typ: pokud máte rádi vůni čoko- karamelového pečení, tak vyzkoušejte tuto svíčku. Ta vůně je nádherná a do chladného počasí naprosto pasuje.




Na tento týden jsem už s menším tvořením začala - určitě sledujte můj Facebook, pokud chcete vědět více, a hodně toho mám ještě naplánováno, takže hurááááá do toho :-)

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig