středa 22. února 2017

Benefit Coralista

Hezký večer holky,

tak už i já mám první kousek od Benefitu ve své sbírce. A samozřejmě si tu informaci nemohu nechat jen tak pro sebe, že :-)


Zrovna ve chvíli, kdy jsem si začala říkat, že bych mohla svoji mini sbírečku rozšířit o nějaký kousek od značky, kterou ještě nemám, se mi naskytla možnost pořídit si díky Šmajdince právě Coralistu. Tomu se nedalo odolat. Však je vám to jasné... :-)


Tvářenka má velice zajímavé balení - odklápěcí krabička z tvrdšího papíru, která kromě tvářenky obsahuje také malý štětec.  "Divoký" obal navíc velice hezky doplňuje barevnost tvářenky samotné.


Štětec jako takový určitě není k zahození, ale upřímně k použití jej vidím jen jako "záložní řešení" např. na cestování. Pokud jsem doma, tak určitě nenahradí můj běžný tvářenkový štětec. Tento je o něco hrubší a díky malé velikosti se mi s ním celkově nepracuje příliš dobře. 






Coralistu bych, co se barvy týče, zařadila mezi cihlové tvářenky. Moc se mi tento odstín líbí a myslím, že mi i jako bleduli hezky sedl. Je třeba mít ale lehkou ruku, protože pigmentace je vcelku veliká. Vydží navíc celý den bez větší změny, což je super. 

Musím se přiznat, že to byla láska na první pohled a od chvíle, co mi přišla, jsem nepoužila jinou.


V akci:


Už třetím týdnem bojuji s nějakou virózou, ne a ne se ji konečně zbavit, a i na mé pleti (hlavně okolo nosu) je to bohužel také dost znát, ale neodpustila jsem si vám tvářenku v akci ukázat.  Tak snad nad zbytkem obličeje trochu přivřete oko :-) 


Znáte a používate značku Benefit? Co byste mi od ní doporučili?


SHARE:

2 komentáře

  1. Od Benefitu nic nemám, tahle tvářenka vypadá fakt skvěle, možná se už konečně odhodlám si něco do sbírky pořídit :)
    Gingernika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně to je hodně zajímavý odstín. Mě moc baví :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig