čtvrtek 9. února 2017

Yves Rocher: Péče o ruce s bio arnikou

...tak zdravím dnes ještě jednou. Říkala jsem si, že těch tvořivých článků bylo za poslední dny vcelku hodně (a už mám další v zásobě na zítra), a tak by bylo potřeba zase něco kosmetického. Co vy na to?

Přiznám se, že poslední dny mám ty dny bez make-upové (částečně vynuceně), a tak jsem se dnes zaměrila na péči o ruce.

Yves Rocher je mým oblíbencem už řadu let. Nějak si nepamatuji přípravek od nich, který by mi vyloženě nevyhovoval nebo nějak "škodil" a jsem ráda, že i tentokrát jsem se trefila. Pořídila jsem krém a peeling s bio arnikou a nechávám své ruce rozmazlovat :-)



Začnu krémem - má velice příjemnou jemnou vůni. je hodně jemný a lehký (ale ne tekutý) a po rozetření se rychle vstřebá. Ruce jsou po něm krásně jemné a hydratované. Rozhodně není špatný a mohu jej s klidným svědomím doporučit. 


Ovšem co mne hodně mile překvapilo, to je peeling na ruce. Ta vůně je stejná jako u krému, takže opět příjemná a hodně jemná - nevtíravá. Stačí si peelingem lehce promnout ruce, omýt a hned je máte pěkně vydrbané a zároveň ale hydratované - až promaštěné, ale ne nějak nepříjemně, naopak.
Já například hodně "trpím" na suché ruce, a když škrábu brambory, jde mi poté ta hlína hodně špatně vymýt - kartáčkem drhnu a drhnu. Tento peeling ale funguje stejně dobře jako kartáček, ale s tím bonusem, kdy nemám pak ruce podrážděné.
Za mne tedy velké ANO!


Shrnu-li to, tak upřímně, bez tohoto krému bych dokázala žít, ale tedy peeling se stal mým velikým oblíbencem a určitě se k němu budu ráda vracet. 


TIP: Arnika jako taková má hodně specifickou vůni a ne každému sedí, takže radím si ji určitě očichat. Mne třeba u těchto výrobků přijde vyloženě jemná a příjemná. Líbí se mi. Ovšem ne všem se tak může zdát a mohla by vás třeba dráždit.

Vyzkoušeli jste tyto výrobky? Co vy na to?

SHARE:

4 komentáře

  1. Konkrétně tyto produkty neznám a ani si nedovedu představit, jak arnika voní, ale obecně Yves Rocher mám ráda, hlavně jejich sprchové gely :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám sprcháčky od nich také moc ráda a poslední dobou u nás doma frčí také hodně ty šumivé tabletky do koupele :-)

      Vymazat
  2. Krémy YR mám veľmi rada. Veľmi dobre a rýchlo sa vstrebávajú a super voňajú.

    GIVEAWAY o dva balíčky kozmetiky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, ty vůně obecně mají moc hezké a příjemné u výrobků.

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig