středa 8. března 2017

Novinky v make-up šuplíku: Únor

Pěkný večer dámy,

únor je prostě hrozně krátký měsíc, a tak mi přišlo, že jsem ani nestihla pořádně vyzkoušet nakoupené novinky. Takže tentokrát jsem vybrala ty, které jsem otestovala opravdu důkladně.

Prvním kouskem je paletka Bad Girl od Sleeku. Já vám o ni psala už ZDE, a jak vidíte na "opatlanosti" , tak ji používám vcelku často. Sleekačky jsou prostě v poměru kvalita a cena naprosto výborné.




Torch toho barevnějšího hraní :-)



Coralista od Benefitu si take vysloužila svůj článek ZDE. Přiznám se, že jsem ji teď používala téměř denně. Je prostě krásná!


V Clinique krabičce byla i hydratační rtěnka Chubby Stick.  Jak jsem psala i v článku, je to spíše takový balzámek, co je hodně fajn, krasně hydratuje a jemně rty dobarvuje.


Báze pod make-up mom hodně ráda. Pleť tak nějak připraví :-) Po dlouhém váhání jsem zkusila tuto od Urban Decay. Vím, e někdo na ni nedá dopustit, jiný naopak. Za mne je to takový vyšší střed.
Není špatná, naopak - dobře sjednotí, pleť připraví, rychle se vstřebá a dobře se na ni nanáší make-up, který následně drží opravdu téměř celý den. Nicméně, že bych si z ní sedla na zadek (zejména za tu cenu...), to zase ne. Trochu více jsem čekala "vymazání" pórů. Ale pokud ji seženete v nějaké fajn akci - jako já v novoročních slevách, tak zase proč by ne.


A ostatní zase v březnu... :-)

Jak jste novinkovali v únoru vy?





SHARE:

3 komentáře

  1. Tobě ty stíny moc sluší. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji! Poslední dobou (no už pár měsíců) mě ty barvičky baví čím dál více :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig