pondělí 13. března 2017

Oriflame: Čistící mléko Eco Beauty

Hezký večer,

tentokrát by to chtělo něco kosmetického, nového a pečujícího. Co vy na to? :-)


Po delší době jsem se odhodlala, že bych zase vyzkoušela nějaké to čistící mléko. Ne že bych k nim měla vyloženě nějakou averzi, ale zase že bych do nich byla až takový veliký fanda, to ne. Vždy mi přišlo, že mléka mou pleť více promašťují...

Oriflame teď nedávno přišel s novou řadou Ecobeauty, a protože mám posledí týdny pleť na několika místech více suchou, řekla jsem si, že třeba malá změna by mohla být to pravé. 
Mimochodem, nejsem takový ten zarytý zastánce, že bych musela mít všechny krémy či "čistidla" od jedné značky, aby vše fungovalo nejlépe. Vždy si vybírám jednotlivce, kteří mi vyhovují, a tak jsem začala i s Ecobeauty a jen jedním výrobkem. 


Pumpička - tu bych ráda požadovala téměř na 99% kosmetických výrobků tekutější konzistence, a tak  jsem tímto hodně potěšená, že čistící mléko můj základní požadavek splňuje :-)

Ne vážně, příjde mi to hodně praktické, ekonomické a hygienické. Prostě samá pro...Však to zmiňuji co chvíli.


Co se konzistence týče, tak se jedná o středně tuhé mléko, které lehce nanesete na obličej (já jej tedy předem odličuji, ale i menší odlíčení tento přípravek zvládne), zapracujete a nakonec umyjete. 

Má příjemnou a nedráždivou vůni, po smytí mám obličej hezky jemný, hydratovaný a bez zbytků makeu-pu. 

Nepoužívám jej tedy každý den, protože při častém použití se mi obličej začal více mastit, ale na "střídačku" s Biodermou a peelingem od Yves Rocher je to ideální kombinace a i suchá místa se pomalinku začínají zlepšovat. 


Vyzkoušeli jste už výrobky z této řady? Který byste mi ještě doporučili?
SHARE:

2 komentáře

  1. Ahoj, tento přípravek je pro odlíčení a na to jste jej měla použít a pak napsat recenzi zda odlíčí nebo neodlíčí a pak jestli mastí atd. Bohužel, jsem se této recenze nedočkala, škoda...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, člověk se nezavděčí všem, nicméně, za mne to byl výrobek, který jsem používala k dočištění obličeje po již kvalitním odlíčení (což jsem v textu uvedla), které se snažím nevynechávat..

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig