sobota 8. dubna 2017

Alcina - první seznámení

Pěkný večer,

před časem mi došel můj milovaný krém od Uriage, a tak jsem si říkala, že tentokrát zkusím něco od Alciny, která je hodně vychvalovaná a od které jsem ještě nic neměla. Chtěla jsem původně nějaký noční krém, ale v lékárně mi nakonec doporučili právě tento, který lze prý použít na den i na noc.

No byla jsem na to sama zvědavá....

Poslední dobou se mi ta polička v koupelně různými krémy, séry a maskami docela zaplňuje. No není to, podle mě, na škodu. Je třeba o sebe pečovat, no ne? :-) 



Už jsem to tu psala několikrát, ale mám ráda krémy, které se rychle vstřebávají a nezanechávají "lepivý" pocit. A je vlastně pak jedno, zda jsou hutné, vodnaté, takové či makové... Důležitý je pro mě výsledek a nebudu vám nic nalhávat, už se také nenechám jen tak oblbnout čímkoli, však už mám na to také věk a zkušenosti...


Tento krém - nebo správně dle popisu fluid, je středně hutný, velice jemný a moc dobře se na pleti roztírá. Po nanesení se velice rychle vstřebá a pleť je po něm krásně hebká a mám pocit, že je i jakoby zpevněná či napnutá. Ale ne nějak nepříjemně, naopak se mi ten výsledek moc líbí. Obličej po  použití není umaštěný nebo nějak podráždění. 

Ano, tento můj nový "kamarád" splňuje moji náročnost, kterou jsem popsala výše. Prostě super. 

Abych byla ale upřímná,  pokud bych si měla vybrat tento nebo Uriage, který jsem používala před tím, tak bych sáhla právě po Uriage. Nedokážu to přesně popsat (což asi nechcete číst, a tak pardon :-) ), ale "něčím" mi sedí prostě více. 

Na druhou stranu bych určitě ještě něco od značky Alcina chtěla do budoucna vyzkoušet, protože myslím, že to je výborná kvalita za velice rozumnou cenu.


Používáte výrobky Alcina? Jaký byste mi doporučili?


SHARE:

2 komentáře

  1. Vypadá zajímavě, možná časem také vyzkouším. Jinak ten lepivý pocit to také nemám ráda u krémů, to tě chápu. Ale tak Uriage je také fajn:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je opravdu dobrý, ne že ne. Ten Uriage mi ale o ždibínek prostě sedí nějak lépe :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig