úterý 4. dubna 2017

Tvořivý týden #13

Hezký večer tvořivci,

uplynul týden byl pufíííkový, a tedy hlavně háčkovací. I když trohu toho šití také proběhlo :-)

Takže se pojďme podívat na nové přírůstky...

Začnu těmi ušitými. Baggy kalhoty pro holky mne hodně chytly. Moc se mi líbí, jak v nich vypadají - a mimochodem ráda je doplňuji triky od Duomamas. Vypadá to "prďácky". No budu vám to muset ještě vyfotit v akci... :-) 
Tentokrát jsem se rozhodla, že kalhoty vytvořím tak, aby stehy nebyly příliš vídět, čili jakoby oboustranné. A když říkám oboustranné, tak je opravdu v případě potřeby možné gaťky otočit. Důvod byl i takový, že jsem chtěla trochu teplejší variantu proti legínkám, které bych normálně z tohoto úpletu asi spíše volila (byť opět ve stylu baggy - ano, baví mě to). Takto dvojité provedení je do současného počasí ideální. 



Ta látka je krásná a já jí vzala o něco více, takže určitě ještě nějaká ta sukýnka nebo tak bude :-)


A jak jsem psala na začátku, hodně se pufiiikovalo. 

Šedý pufííík, který jsem vám ukazovala posledně, už je v novém domově - byl to dárek pro moji mamku. Holkám se ale tak líbil, že jsem ihned objednala další materiál a začala háčkovat. 



Hrozně se mi zalíbila mint barva, když jsem viděla vzorník špagátů. V reálu je ještě hezčí, a tak šlo háčkování rychle od ruky. 


A abychom ten domov měli hezky barevný - samozřejmě v rozumné míře, druhý pufííík jsem udělala ze světle růžových špagátů. 



Když jsem dokončovala ten první pufííík, řekla jsem si, že by se třeba někomu mohl hodit návod. A tak jsem vzala fotoaparát a druhý už dokumentovala. Brzy se tedy můžete těšit na DIY článek. Co vy na to, chcete? :-)





Přiznám se, že pro tento týden ještě ani nemám rozmyšleno, co vše vytvořím (pro vysvětlení - často totiž mám takový menší týdenní plán), a tak to nechám náhodě ... Co budete tvořit vy? :-)
SHARE:

4 komentáře

  1. ten světle modrý je úžasný. Ta barva je prostě parádní. Bohužel u nás doma by moc dlouho mintový nevydržel :D Brzy by to byly tmavé odstíny šedi :D Plus nějaký ten hnědý flek :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já si už říkám, že to nějak půjde a při nejhorším budu pucovat nebo háčkovat znovu. Jinak bych měla vše ve tmavých barvách :-)

      Vymazat
  2. Moc se mi líbí kalhoty, to je nějaký úplet? Pufíky jsou kouzelné - jako lentilky. Návodík bude fajn. D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Návod na pufíííky je už na blogu, tak vzůru do háčkování :-)

      Ty kalhoty jsou z úpletu, co jsem před časem objednavala na webu dumlatek.cz . Je krásný a přijde mi i kvalitní - pevný, ale jemný a příjemný na dotek (navíc za fajn cenu). už se rozkoukávám, jaké barvy pořídím dále :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig