středa 19. dubna 2017

Tvořivý týden #15

Hezký večer tvořivci,

také vám tak vadí, že se počasí dost kazí? Já se pomalu dostávám do podzimního "módu", což má ale výhodu v tom, že tvořím, tvořím a tvořím .... :-)

Když máme chvilku, tak s holkami chodíme krmit k Labi kachny a labutě. Proto také každý kousek chleba, rohlíku či bagety sušíme. Mám hodně ráda papírové pytlíky a tašky - ani nevím proč, ale společně s šitými taškami jsou mi daleko bližší než klasické igelity. 
Jenže právě na ten sušený chléb mi papírový pytlík moc nevyhovoval - co chvíli se protrhl apod. A šustit u vody s igeliťákem, no to mne už také nebaví. A tak vznikl tento látkový kuchyňský pytlík, který lze uzavřít na jeden knoflík či nechat jen tak otevřený jako "košíček". 




Po delší době vznikl jeden háčkovací návod - na tento podtácek. Naleznete jej ZDE


Oboustranné úpletové čepice ve stylu houmlesek jsou do tohoto počasí ideální. A abych nezásobovala jen holky, udělala jsem také pro naši malou neteřinku. 


Je jasné, že sladěný nákrčník nemohl chybět.



Ani nevím, která varianta se mi líbí víc. Obě látky jsou krásné a moc se mi líbí. Mám ještě kus, tak přemýšlím, co z nich vytvořím dalšího. 




Ani o Velikonocích se nepřestalo tvořit. Jednoduché malé slepičky byly tvořivý počin "na rychlo", ale nakonec z nich byla radost na všech frontách. Proto jsem ráda, že jsem při jejich tvoření zároveň fotografovala a vznikl i návod ZDE


Zase jeden pufííík. Tento je pro kamarádku a její dcerky (už jeden u mě má). Inu, mám teď pufíííkové volno, ale tak nějak si myslám, že ne na dlouho :-)



Co jste vyráběli vy? U nás se zabydlely neštovice, a tak mám dovolenou. Což ve spojení s látkami, které mi mají dorazit, a zásobou háčkovacích přízí znamená, že snad bude hodně tvořivo. No holky pro mě už mají seznam, co chtějí vyrobit :-)


SHARE:

2 komentáře

  1. Ahoj Zdeňko, byla jsi pilná jako včelička. Vytvořila plno krásných ale i užitečných věcí:-)Pytlíček s knoflíkem = super vychytávka. Hlavně ať jste brzy fit! D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za pochvalu i přání. Ještě tak týden a neštovice snad budou za námi :-) alespoň hodně tvoříme :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig