neděle 21. května 2017

Tvořivý týden #20

Hezký nedělní večer,

čím více to sluníčko hřeje, tak tím spíše se snažím volné chvilky trávit s holkama venku. To jde pak vetšinou tvoření stranou. Ale tak znáte mne, bez háčku či šicího stroje prostě dlouho nevydržím...

Opět mi to nedalo a zrodila se další melírova chobotnička. Snad vás stále baví, tak jako mě, protože jich hodlám uháčkovat ještě opravdu hodně - i jsem se nedávno pořádně vybavila novými přízemi :-) 



A protože jsem touto zelenkavou doplnila celou krabičku, mohly holky putovat dále ke kulíškům - tentokrát k těm z Ostravy. 


Bolo by možné uháčkovat obal na svíčku? No, co by ne, i když jsem to nikdy nedělala. Ale slovo dalo slovo, chytla jsem háček a už to jelo.... :-) 



Látku s motýlky jsem měla doma už pár týdnů. Když jsem ji kupovala, cílem bylo udělat holkám a i sobě sladěnou balonovku. ALE sotva jsem ji viděla na živo, měla jsem jasnou představu, že z ní musí být šatičky. Jenže na dvoje šaty pro holky ji bylo málo, a tak jsem dumala dál. Nakonec mi to nedalo, včera jsem po ni sáhla znovu, vzala papír a začala kreslit. Nevycházelo mi to jen o píď... No a v šuplíku byl ještě malý zbytek mint teplákoviny. Ale zase ne takový, aby se dalo udělat šaty, nějak půl na půl nebo s odlišně barevnou horní či spodní částí. Nakonec jsem si řekla, že to přeci bude AE original, a tak bude odlišně barevná jen přední část. Ke sladění jsem mint látkou ještě olemovala výstřih a rukávy. Na spodní lem už nezbylo, a tak jsem sáhla po šedém žebrovaném nápletu.
Nakonec jsem ještě vše dozdobila knoflíky a zítra hurá do školky dělat parádu... :-)



Zase ty detaily - to je ten můj AE style :-)


Po delší době mám na příští týden tvořivý plán - mám na přání vyrobit nákupku, mám něco málo rozháčkováné a (světe div se) už mám objednanou látku na další šatičky :-)

Dobrou s kobrou! :-)
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig