neděle 28. května 2017

Tvořivý týden #21

Pěknou slunečnou neděli, tvořivci,

dáváme si pauzičku po obědě, a tak jsem si řekla, že vám sepíši, co se v tomto týdnu zrodilo v mé mini AE style dílničce...



Pokud jste členy různě tvořivých skupin na FB, tak jste rozhodně museli zaznamenat ovečkový boom. Ani mne neminul a jelikož holky - zejména slečna A, ovečky naprosto milují, tak jsem se nenechala dlouho pobízet a objednala příze. 



Na internetu jsem nalezla hodně návodů a rad, jak ovečku vytvořit. Velice povedený je ten na webu Kreativky.cz , ze kterého jsem i hodně vycházela. No ale nebyla bych to já, abych jej přecijen neupravila, a tak si říkám, že až budu háčkovat další ovečku, tak vše nafotím a dám vám se. Však čím více inpirace, tím lépe :-)


Ovečka meruňková a malinová. Háčkovala jsem je po večerech, aby holky neměly ani ponětí a byly překvapené. Povedlo se. Ráno před sobotní snídaní na ně už čekaly u jídelního stolu :-) 



Po delší době jsem dělala doplňky ke kočárku na přání - kryt na madlo se stužkami a mini nákupka ve stejné barvě.




Asi týden zpět jsem na FB látek Tinka zahlédla, že bude dostupná látka s myškou Minnie. Jak já se těšila. Bylo mi jasné, že holky z ní budou naprosto paf... a já taky. Objednala jsem asi 3 metry a k tomu i nějaké barevné látky... no nebudu lhát, přišel mi docela slušný balíček :-D


Ještě ten den večer, co dorazila látka, jsem se dala do šití. Zhruba za hodinu už měly holky hotove šatičky do školky... Radost byla na obou stranách


Mám moc ráda tento jednoduchý střih na šaty. Jen je "problém", že není poznat na první dobrou, co je přední část a co zadní. Aby to holky moc nepletlo, tak jsem jim na předek našila knoflíčky :-)


A aby s holkami ladila i jejich mladší sestřenka, tak jsem ji ušila šatičky velice podobné a lišící se v detailech. 


...a mohou ve školce frajeřit všechny tři :-)


Látky mám pořád vcelku dost, takže to ještě budou určitě alespoň jedny šaty, možná legínky a tričko... no uvidíme. Nebo si ušiju něco pro sebe.

Pochlubím se zase příště.... :-) 


SHARE:

2 komentáře

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig