pátek 2. června 2017

Clarins: Paletka Eye Make-Up The Essentials

Hezký páteční večer,

poslední dny si užívám nováčka v mé mini make-up sbírce - paletku očních stínů Clarins. Byla to vcelku láska na první pohled, no ale a jak s ní jsem spokojená po těch cca dvou týdnech...?



Začnu tím prvním, co mne zaujalo - obalem. Je papírový a "na gumičku". Kombinace hnědé a béžových jakoby od ruky malovaných kvítků působí velice chic a přitom ne přeplácaně.


Po otevření na vás vykouknou dvě očka nakreslená na fólii. Sice svým způsobem zbytečnost, ale na druhou stranu zajímavý detail, který dotváří velmi promyšlený celek.


A teď ke stínům jako takovým. Nečekejte žádnou divočinu. Naopak, barevně je paletka velice jemná a vykouzlíte s ní romantičtější "nude look". Za mne je víceméně již nutností, aby paletka měla alespoň jeden velice světlý a neutrální stín - tato takový má a to hned ve dvou odstínech.   


Trochu mne mrzí, že stíny nejsou zas až tak skvěle pigmentované, jak jsem popravdě čekala. Takto na prstech to není zas tak hrozné, ale při nanášení štětcem musíte trochu přitlačit. 
Na druhou stranu, pokud mohu o některé ze svých paletek prohlásit, že nepráší (opravu vlastně vůbec), pak je to tato. I přestože k nanesení je potřeba štětce trochu "zašmudlat", tak stíny drží pouze tam, kam je nanesete. To se opravdu hodně povedlo!


Co se výdrže týče, tak s bází či zapudrovaným korektorem vydrží bez větší újmy opět celý den - nevráskují, nerozmazávají se... Opět přičítám plusové body.


V akci:





Shrnutí závěrem? Jedná se o velice zajímavou paletku, která jistě potěší každou romantickou duši. Svými vlastnosmi mne hodně překvapila, ale že bych si říkala "Jak jsem bez ní mohla žít?" to zase ne. Tato kráska je přesně ten typ výrobku, u kterého si musíte položit otázku ve smyslu, zda již podobnou nemáte a zda ji opravdu upotřebíte, a to i vzhledem k vyšší ceně (cca 1000,-). 


Jakpak se vám líbí? :-)
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig