pátek 9. června 2017

Loreal: Botanicals Fresh Care Shampoo

Pěkný páteční dopoledne,

my si dnes s holkami naordinovaly holčičí den, a tak užíváme, co to jde. Ihned po ránu procházka, nákupy... no prostě pohodička.

A protože mám teď chvilku na kafíčko, řekla jsem si, že vám napíši pár řádků o novince mezi šampony od Loreal.

Tedy novinku, abych to napravila - já na něj narazila asi před měsícem v Rossmannu, ale jak dlouho je již na trhu, to upřímně netuším. A ačkoli jsem milovník Aussie šamponů, ráda je kombinuji či doplňuji ještě i jinými. Zaujal mne popravdě vcelku neobvyklý obal (co jsem se následně ještě koukala, tak je prý z plně recyklovatelného materiálu). Navíc koriandr? Přiznám se, že jsem netušila, jak vlastně voní, a tak jsem to "musela" vyzkoušet :-)



Je samozřejmé, že ihned po prvním použití člověk většinou neřekne (tedy alespoň u šampónů to tak mám), jaký výrobek je. Nyní vám ale s čistým svědomím (a půl balením pryč) mohu trochu poreferovat.

Šampon jako takový má opravdu hezkou a velice jemnou vůni. Ta sice nevydrží ve vlasech nějak extra dlouho, ale po umytí máte takový příjemný "přírodní" pocit. Je čirý a konzistencí sice gelový, ale řekla bych, že lehce hutnější - trochu mi připomíná tekutější želatinu....


Co mi trochu vadí je fakt, že tolik nepění, a tak mám pocit, že ty vlasy nevymyje dokonale. Ale nebojte, vlasy jsou po něm krásně čisté, jemné a nemám je tolik "rozlítané" - jenže to zase navazuje na to, že už po pár hodinách od umytí, mi přijdou těžké a zplihlé.

Vezmu-li to kolem a kolem, tak mne tento výrobek zrovna moc nenadchl a mou stálicí se asi nestane...

Vyzkoušeli jste už nějaké výrobky z této řady, jak vám sedí?
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig