pondělí 19. června 2017

Mary Kay: Fixační krém na oční make-up

Pěkný večer,

po dlouhé době jsem si pořídila fixační krém pod oční make-up. Ty předchozí byly fajn, ale nějak jsem neměla nutkání si je pořídit znovu. Navíc jsem poslední dobou používala spíše lehce zapudrovaný korektor, který mi vyhovoval, ale...



S příchodem teplého počasí si má pleť začala tak trochu dělat, co se jí zlíbí, a to bez ohledu na mé mínění - ať žijí pihy, pigmentové skvrny a mastící se víčka.


Mou oblíbený korektor, který stačilo jen lehce zapudrovat a stíny na něm držely celý den, už začal být nedostačující. Přemýšlela jsem, jaký fixátor tedy vyzkouším - když už, tak samozřejmě něco (pro mě) nového. Proto padla volba na Mary Kay.


Fixační krém má příjemné dávkování se špičkou. Je hutný, jemný a velice dobře se roztírá (je sice "krémově bílý", ale rozetře se do zracena) i vstřebává - s aplikací stínů vlastně není nutné nějak vyčkávat apod. Stíny na něm poté drží naprosto výborně, žádné slévání či rozmazávání. 

Navíc stačí opravdu malinko, takže i když je balení maličké, rozhodně vám vydrží hodně dlouho. 


Za mne musím tento výrobek rozhodně pochválit, a i když je jeho cena vyšší (okolo 400,-, ale pokud nemáte možnost kontaktovat MK zástupkyni, tak můžete objednat i z nějakého e-shopu, srovnání ZDE), rozhodně se vyplatil a mohu jej doporučit. 

Používáte fixátory pod oční stíny? Na který nedáte dopustit?

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig