neděle 4. června 2017

Tvořivý týden #22

Pěkný večer tvořivci,

týden končí, a tak to chce zase malý tvořivý reportík, co říkáte?


Tento týden jsem chtěla holkám ušít zase jedny šaty (ne že by jich měly málo, ale tak je nám jasno....), ale nakonec jsem se přesunula ke kraťáskům. Důvod je jednoduchý - sice jich máme doma docela dost, ale do všech musí dorůst nebo je musím poupravit. Holky jsou vcelku žížaly, a tak jim jsou všechny v pase volnější a padají jim. 



Pamatujete na školkovky Minnie z minula? Látky, ze které byly vyrobené, mám stále dost, a tak  jedny kraťásky - v délce nad kolena, museli být i z ní. Stále mi jí dostatek zbývá... :-)


Druhé kraťásky jsem udělala o něco kratší. Řeknu vám, že mě vůbec nenapadlo nějak řešit napojování látky, ale až když jsem je viděla sešité, říkala jsem si, že jsem možná měla... No na druhou stranu, látky byl zbyteček, takže bych toho stejně moc nevymyslela :-)


Kombinace s meruňkovou jsem se trochu bála, ale výsledek se mi líbí.


Ale tak také se tento týden týden šatičkovalo :-) Kamarádčiny dcerky slavily nedávno narozeniny a mne se už delší dobu honil v hlavě nápad s duo šaty. Když už konečně dorazily látky a já si chystala střih, řekla jsem si, že šatičky by mohly být vlastně moc fajn dárkem. Jsem zvědavá, co na ně neteřinky poví :-)



Ano, ano... zase ty detaily :-)


A samozřejmě nezapomínám ani na chapadlinky. Tato duhovka už čeká na další sestřičky, aby mohla v nějaké nemocnici  (zatím nejsem stále úplně rozhodnutá, ve které) udělat radost. 


A hurá do dalšího týdne... :-)
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig