neděle 18. června 2017

Tvořivý týden #24

Pěknou neděli, tvořivci,

ty týdny tak utíkají a já bych ráda stíhala nestihnutelné. Třeba včera jsem se rozhodla, že něco vyrobím a už rovnou vím, že časově to bude hodně na "pres". No ale o tom třeba příště, teď vám ukáži, co jsem dělala tento týden. Ano? :-)

Pro kamarádčiného synka jsem vyrobila jednu ovečku, a protože jsem si k tomu háčkování tentokrát vzala i fotoaparát, tak se můžete těšit i na slibovaný návod - původně jsem jej měla v plánu už tento víkend, ale nějak jsem to nestihla. Však už to brzy bude... :-)



Malinká nevýrazná věc a přesto mi příjde hrozně fajn pro naše nejmenší - vyztužený (vatelínem) kryt na pásy v auto sedačce - patří mezi nožičky, aby miminko nic netlačilo nebo neškrábalo... Tento byl na přání a věřím, že dobře poslouží.


Chobotnička pro miminko - tato tentokrát nebude putovat do nemocnice, ale jednomu malému trpaslíčkovi, který se shodou okolností dnes narodil. Chystali jsme se ke kamarádce na návštěvu a já chtěla dovézt nejenom ovečku, ale i malý dáreček pidižvýkovi, co teprve na nástup na svět čekal. A chapadlinka se mi zdála nejoriginálnější (však víte...). No dopadlo to tak, že chobotničku bude mít rarášek hnedky při svém příjezdu domu. Jak já už se těším na reakci ... :-)


Ve školce se chystá besídka a holčičky mají mít červená trička. Jako pohoda - říkala jsem si. No dokud jsem neoběhla pár obchodů i tržiště a nezjistila, že sehnat čistě červené dětské tričko bez obrázků či nápisů je docela výzva. Kdo mě zná, tak ví, že se jen tak nevzdávám, a tak jsem objednala látku a dnes se dala do šití. Jo a jsem s výsledkem docela spokojená, to klidně přiznám, i když chybky tam jsou... :-)



Tak a háček do ruky, jede se do dalšího týdne... 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig