středa 12. července 2017

Too Faced: Sweet Peach Glow

Hezký večer,

tak konečně jsem tu s ukázkou jedné krásky, která se v mé sbírce uhnízdila před pár dny. No dlouho mi trvalo, než jsem do ní "hrábla"...



Too Faced paletky obecně mě naprosto uchvacují svými obaly - barevné, ale nepřeplácané a zároveň roztomilé.  A zároveň ty vůně... jako otevřít balení a cítit třeba čokoládu. No to je ihned po ránu pěkné pokušení :-)

Již před časem jsem podlehla paletce očních stínů Peach. Když jsem pak viděla, že ve stejné edici je i trio paletka, bylo mi jasné, že dlouho odolávat nebudu. Nakonec jsem si ji pořídila k mému nedávnému svátku (je vám jasné, že svátek byl jen zástěrka, že jo :-D ).


Začnu tedy od začátku - tedy od obalu. Plechový, kvalitně zpracovaný, na magnet. Velice dobře chrání obsah paletky.

Trio paletka obsahuje rozjasňovač, tvářenku a bronzer. Vše je laděno lehce do broskvova, a to včetně vůně a vylisovaných motivů. I když vůně mi tedy nepřipadá jako broskve, ale spíše jako nějaké sladké bonbony. Ale i tak se mi ta vůně stejně líbí.

Celkově je paletka dobře pigmentovaná, lehce až mírně středně práší a na tváři vydrží celý den bez nutnosti "obnovování".

Rozjasňovač má lehce broskvový (jak jinak) nádech. Je potřeba mít určitě lehčí ruku při nanášení, aby celkový vzhled působil svěže a přirozeně.

Tvářenka má krásný odstín - samozřejmě broskvový. Nejčastěji sahám spíše po růžových odstínech, ale tato mne velice mile překvapila a zejména nyní, když jsem lehce opálená, mi krásně sedí.

Bronzerem můžete lehce konturovat nebo jej používat i místo tvářenky a pro navození lehkého opálení. Je velice jemný a vykouzlíte jim přirozený vzhled.



V akci:

Jemné líčení "dovolenkové" - použila jsem jen bronzer namísto tvářenky a lehce poklepala rozjasňovač na lícní kosti. 



A takto trochu výrazněji "na běžný den" - samozřejmě už v hlavní roli tvářenka.


Co vám budu povídat, je to můj miláček. Stále svým způsobem do ni ale nerada štětcem zajíždím, protože nechci poničit to krásné lisování, ale tak ono mi to nedá, protože je opravdu nádherná.  Nebudu zapírat, Too Faced mě baví čím dál více a pomalinku si říkám, co dalšího budu nutně potřebovat... :-)


Co říkáte na kosmetiku Too Faced?

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig