sobota 29. července 2017

Toto léto frčíme na Biodermě

Hezký sobotní večer,

to počasí poslední dny zrovna moc letně nevypadá, ale i tak sem tam vykoukne hřejivé sluníčko. Pak nastává chvíle, kdy je potřeba se před paprsky i trochu chránit...

Přiznám se, že ještě pár let zpět jsem ten faktor na krémech tolik neřešila. Vždy jsem se opalovala dobře, a tak jsem si říkala, že nějaký ten faktor 6-8 je přeci v pohodě. No, tak po těch letech jsem už samozřejmě rozumnější a navíc, co se holek týče, tak opravdu nechci nic zanedbat....

Ono těch krémů a sprejů za léto použijeme několik - holky ve školce, na zahradu, na výlety... víceméně mám lahvičky na několika místech v domě, a tak se stane, že ne všechny spotřebujeme. Ale i tak. Navíc i ty značky různě střídám - mám například hodně ráda spreje a krémy na opalování pro děti přímo od značky drogerie Rossmann.

Letos jsem navíc narazila na výhodnou akci na Biodermu na lekarna.cz - byly opravdu velké slevy a ještě nejlevnější výrobek byl zdarma. Nebo tak nějak. Každopádně se to opravdu hodně vyplatilo, až jsem si řekla, proč toho nezkusit více.



Dětský krém na opalování s ochranou 50 nádherně voní,výborně se roztírá a i po jedné koupeli drží jako čerstvě natřený. Holky, i přes jejich citlivou kůži, nemají žádnou reakci, nemají řádná vysušená či podrážděná místa. V tomto je prostě super. 
Pozor, při stříkání jsem jej nechtěně stříkla i na oblečení a hned se objevil flek... no jak já se vztekala (nové tričko...), ale naštěstí po vyprání není nic vidět. Uff :-) 


Většinou moc neřeším a používám přípravky holek - no přeci například na výlet nebudu v batohu tahat deset balení :-) Ale tady mi to nedalo - opalovací mlha. Opět faktor 50. Hrozně mě lákalo to, že ji nebudu muset roztírat. A opravdu - lehce (trochu z dálky) nastříkáte a je to....

Opět má jemnou (takovou jakoby lékárenskou vůni), je příjemná, trochu chladí a plní to co má. Já mám třeba ráda opalovací oleje, ale to rozmazávání je pro mě děs. Toto je pro mě super objev tohoto léta! :-)


Tento krém u mě vidíte poslední dobou vcelku často, co? No článek o něm najdete ZDE.


A samozřejmě i po slunění to chce trochu extra péče. Photoderm je hezky jemný, chladivý a nedráždivý krém. Krásně zjemňuje a zvláčňuje. Pokud vás to sluníčko trochu "osmahne", tak kůži krásně zklidní a dopomůže zhnědutí (samozřejmě, pokud jste jako rak, tak to vám zas až tolik ke zhnědnutí nepomůže, rozumíme si...). Co je pro mě opět plus je pumpička - to je u těch krémů (zejména př takto velkém balení) prostě veliká výhoda. A je vám jasné, že jej používám teď nejen jako krém po opalování, ale i namísto klasického krému. Moc mě baví!


Inu musím přiznat, Bioderma prostě umí. Ano výrobky nepatří k nejlevnějším, ale tady se ta kvalita opravdu projevuje v podstatě ihned na první použití. 

Co je váš NEJ výrobek od Biodermy?

SHARE:

2 komentáře

  1. Za mna je opalovacia hmla prepadak roka. Popis je podla mna zavadzajuci. Pod hmlou si naozaj predstavujem nieco ine ako klasicky sprej, ktory strieka navyse dost hrubo. Na obale pisu, ze netreba rozotierat. No ak ho nerozotriem, zostanu miesta, ktore nie su chranene uv filtrom. Da sa pouzivat, no za tie peniaze to rozhodne nestoji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já když porovnám spreje, co jsme zatím doma měli, tak vždy víceméně stříkali "větším proudem" do jednoho místa a roztírání bylo pak nutné. Toto mi přijde jemnějí - jakoby "prášivější", a tak opravdu nemám pocit, že bych ji musela rozetřít. A nějaká citlivější místa, která bych mlhou nepokryla, tak také nepociťuji - zarudnutí ze slunce apod. Ale beru, že každá jsme jiná a každé vyhovuje něco jiného :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig