neděle 9. července 2017

Tvořivý týden #27

Hezkou neděli tvořivci,

jak jste si užili tento týden? Já dovolenkově, a tak jsem s rodinou více výletovala a na to tvoření nebylo tolik času. I když, kdo mne už trochu zná, tak ví, že v klidu stejnak být neumím... :-)

Opět jsem trochu košíčkovala. Vždy mám období, kdy mě něco hooodně baví (a kdo to tak nemá, že? :-) ), a tak těch košíčků teď uvidíte více. Navíc i tak chci cca 4 - 5 uháčkovat jako dárek v nejbližších týdnech, udělat pro vás návod (ten už mám nafocený), a ještě.... a to se nechcte překvapit



Tento vzor mě hodně baví. Nejprve jsem si říkala, že na těchto špagátech tolik nevynikne, ale omyl. Líbí se mi stále více a více... 


Co se zbytky šňůr - ano z těch, co jsem háčkovala pufíííky? No jasně, další košíček. Tentokrát pro mou potřebu a hezky barevný. Ten bude ideální na potřeby k háčkování chobotniček či jiných dětských hraček z bavlněné příze :-)



I ke stroji jsem na chvilku sedla a vytvořila dva páry obalů na popruhy od dětského nosítka pro neteřinku. To kdyby si jedny uslintala, tak aby měla na výměnu, však jsme ženské, tak to chápeme, ne :-) 




A samozřejmě zajíčci. Nebojte, ještě jsem to nevzdala (a nevzdám).  Tento týden jsem udělala tři a celkově už jich je 11. Ale představte, nedošlo mi, že jsou dva dny svátků, a tak mi nestačila dorazit nová příze. Takže jsem doháčkovala, co jsem měla a šmitec.

Na druhou stranu jsem ale zase začala zkoušet něco dalšího "muchlacího" v mezičase, co vám ukáži příště a určitě bude i časem návod... :-)









Tvoření se meze nekladou. To je jasná věc, a tak jsem vám včera ukázala svou první minizahrádku. Podívat se můžete ZDE.


A protože jsem včera měla cestu do Obi, tak jsem popadla pár koniferek, hlínu a květináče a udělala ještě jednu vekovní mini zahrádku ve staré plechové vaničce. 

No a trochu jsem se rozjela v jejím fotografování, takže... 



V Obi jsem hledala něco, co jak bychom zahrádku ozdobily. Holky rozhodly za mne - chceme plechové rybičky. Nooo, tak vodní zahrádku jim dělat nebudu, to jsem věděla ihned, ale nějak doladit by to šlo....


...Například malým majákem z květináčů. 


A pak tam holky vybraly houbičku, kterou jsme měli dlouhou dobu u kytky domácí. Prostě celková exotika :-) 




Holky mi pomohly vše vybrat, vymyslet, ale nakonec, když už jsme šli tvořit, se na zahradě zabavily jinak (holt koloběžky zvítězily), a tak si ve finále tvořila jen maminka :-D


Před pár týdny jsem objednala Hotel pro broučky. Schválně jsem vybrala ten bez výplně. Těšila jsem se, že to "zabydlování" bude holky bavit. A taky že ano. Posbírali jsme po výletech šišky, kamínky, kůru, dřívka a já přidala seschlé květy růže a broučci mohou vegetit.


Tentokrát to tvoření bylo i trochu jiné, co říkáte? I tak doufám, že vás to bavilo a vzhůru do dalšího týdne. Snad dorazí vlny na zajíčky, látka na mé šaty, určitě bude nějaký ten košíček.... No uvidíme :-)

Tak hurá do dalšího tvoření!

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig