neděle 16. července 2017

Tvořivý týden #28

Pěknou tvořivou neděli,

copak jste celý týden vyráběli? Mne konečně dorazil balíček přízí dolphin, ale paradoxně ještě žádný nový zajíček nevznikl. No ale i tak něco málo mám.... :-)

Košíčky mě baví a moc ráda je používám jako dárek (většinou doplněné ještě o nějakou kosmetiku). Říkala jsem si, že by nebylo špatné, vám na jeden typ košíčků udělat návod. No a když už jsem jej vyrobila, byla by škoda si o něj třeba nezasoutěžit  - pokud o tom ještě nevíte, tak koukněte ZDE.  




Tak dlouho jsem se odhodlávala k tomu, že ušiji šaty i pro sebe, až se ve finále divím, co mi tak trvalo... Více povídací článek o mých nových šatech jsem vám napsala ZDE. Určitě jsem ale ráda, že jsem se do toho pustila a už vymýšlím další barevnou kombinaci - střih mi totiž naprosto vyhovuje. Výstřih je totiž tak akorát, břicho (které tedy rohodně není ploché - škoda :-) ) se trochu zakamufluje díky tomu přestřihu... Jooo, tak ještě 1-2 barevné verze ve svém šatníku rozhodně využiji.



Toho, kdo tento blog už trochu zná, určitě nepřekvapí, že podobné šaty jsem ušila i holkám. A jelikož ještě kus této látky mám, tak ji určitě nějak využiji. Uvidíte... :-)



Rozlišovací knofíčky = AE stylový základ. 



Muchlánek ňuňánek měl být taková rychlovka, když už jsem neměla dolphinky a myslela jsem, že chobotička by byla na dlouho. No, upřímně, skoro 5 večeru mi to zabralo. Ale je hrozně roztomilý, jemný na pomazlení....a jsem zvědavá, co na něj naše malá neteřinka, pro kterou je určený, řekně. 


Během háčkování jsem vzala do ruky i foťák, a tak se brzy můžete těšit na návod...



Tak a teď se pochlubte vy, ráda se inspiruji :-)


SHARE:

4 komentáře

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig