středa 2. srpna 2017

Novinky v make - up šuplíku: červenec

Pěkný podvečer,

tak copak se mi sešlo za ten červenec v make-up taštičce? Tentokrát toho nebylo tolik - jak jsem vám psala už včera, tak jsem se poslední dobou spíše zaměřovala na pečující kosmetiku, ale zase samé fajn výrobky. Tak hurá na ukázku! :-)


V létě to bez kvalitního pudru prostě nejde, mám jich několik v lehce rozdílných odstínech - ono není natural / light.... jedno jako druhé, to už všechny víme, abych je střídala podle aktuální opálenosti či bledosti. Ve slevě jsem v Rossmann košíčku narazila na Creme Puff od Max Factor. Tuto značku jsem jednu dobu hodně používala, a tak jsem neváhala a sáhla i po pudru. 



Pudr je jemný a hodně lisovaný, takže než jsem byla při prvním použití schopna jej v dostatečném množství nanést na štětec, bylo potřeba tu vrchní vrstvu trochu "odrbat".
Po nanesení se velice dobře přizpůsobí pleti, nedělá "betonový" efekt (samozřejmě pokud nenanesete nějaké nepřijatelné množství, ale zase kdo by se chtěl v létě cítit jako čerstvá socha...) a drží většinu dne - sem tam je případně nutné poupravit tzonu, pokud trpíte na to, že se vám více mastí.



Tento krém od Biodermy je můj objev tohoto měsíce. Samostatnou recenzi najdete ZDE.


Od Avonu zkouším věci velice ráda. Sem tam se stane, že mi něco nesedne, ale ve většině případů se jedná o fajn výrobky. Řasenka Mark je vcelku novinkou a já byla zvědavá, jaká bude. No, nebyla bych to já, abych si nepopletla čísla a namísto černé neobjednala modrou (mimochodem se mi stalo ž podruhé, že jsem si místo černé řasenky pořídila modrou, a to vcelku v krátké době, no neměla bych se nad sebou zamyslet? :-) ). Nevadí ale.


Řasenka má středně velký až větší kartáček. Na mé řasy bych řekla "tak akorát". Velice dobře se mi s ním pracuje, špičkou bez problému zajedu i do koutku oka a řasy nalíčím kompletně celé. Hezky řasy odděluje, natahuje a i zahušťuje. Nemáte z ní tedy žádné "ala uměliny", ale výsledný efekt je moc hezký a výrazný. Celý den navíc drží jako přikovaná - nedrolí se, neobtiskává... A vlastně mi ani ta modrá tak nevadí - po nanesení docela ztmavne, takže pohodička :-)



Řasenka v akci:




A posledním kouskem do sbírky je rozjasňovací pudr od Mary Kay. Na něj jsem byla hodně zvědavá, protože vzhledově se mi hodně líbil efekt na povrchu, který mi připomíná písek na pláži. 
Pudr je trochu hruběji namletý a lisovaný. Velice dobře se nanáši na štětec a zapracovává do ztracena.  Působí krásně přirozeně. Pigmentace je střední až vyšší, takže to chce lehčí ruku :-) 
Na pleti bez větší škody vydrží celý den. Takže pokud po něm pokukujete, tak vřele doporučuji.




A to je vše. I když vlastně jsem si ještě koupila opěvovaný korektor od Garnier, ale ten jsem ještě pořádně nevyzkoušela, a tak o něm řeknu více až někdy příště... :-) 


Co zaujalo v červenci vás?
SHARE:

2 komentáře

  1. Také jsem si pořídila tu novou řasenku od Avonu, ale v černé barvě! :-D Kartáček je na mé poměry větší, než jsem zvyklá, ale není špatný. Řasenka je fajn, až na to odlíčení, kdy mi jí odlíčí pouze dvoufázový odličovač, který obsahuje i olej. Jiné odličovače a micelární vody mi jí z řas nesundají.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, to je pravda, že je to držák, ale zas to mi i svým způsobem vyhovuje, protože se neobtiskává. A večer to chce trochu více práce :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig