neděle 13. srpna 2017

Tvořivý týden #32

Pěknou neděli, tvořivci,

celé dopoledne jsme běhali po lese a sotva jsme se vrátili, tak začal pěkný lijvec. Což je vlastně ale vhodný čas na to, abych vám napsala, co jsem celý minulý týden tvořila :-)

Tak jdeme na to...
Minulý týden jsem narazila na háčkované houby do koupelny. Nadchlo mě to a ihned jednu udělala - mimochodem holky hrozně ve vaně baví :-) 
Díky tomu jsem začala prozkoumávat Pinterest a narazila na mnoho fajn tipů - ostatně můžete kouknut ZDE.  Jako plus měla kamarádka nedávno narozeniny, a i když jsem pro ni již dárek měla, řekla jsem si, že jej ještě trochu "vylepším", a to právě v tomto handmade spa stylu.

Jako první jsem udělala malinkou mýdlenku - stačí dát do ni mýdlo a jedete. Navíc, i když je příze krásně jemná a měkká, tak díky výstupkům (po háčkovaných sloupcích) působí i trochu jako peeling.



Na obličej jsem pak udělala malý peelingový hadřík - s poutkem na pověšení při sušení :-)


Houba samozřejmě nemůže chybět. Je super, jaký barevný efekt vytvořila melírová příze.


Odličovací tamponky - zkoušela jsem je již dříve (jen jsem vám sem vlastně nikdy nedala fotografii či bližší info - no tak to alespoň takto napravím) a na odlíčení očního make-upu nejsou špatné, i když ne každému budou sedět. Ale na co jsou výborné, to je smývání pleťové masky.


A celá sada ještě jednou :-)


Aby vše bylo AE stylově zabaleno, tak byl nutný i košíček, ...


... do kterého se vše krásně vešlo.


Kolegyňka z práce mě poprosila o něco, co by zkrotilo plyšáky její cácorky. No slovo dalo slovo a vznikly dvě hračkotašky v maxi velikosti.



Chapadlinky jsou potřeba, a tak když je chvilka, háčkuji. Připravuji teď krabičku pro ústeckou nemocnici, ve které nebudou jen chobotničky, ale samozřejmě pár jich bude. Ráda bych ji odeslala někdy na konci srpna, začátkem září koordinátorce Štěpánce, tak uvidíme, co vše stihnu :-) 



Zajíček číslo osmnáct už čeká na nového majitele - společně s ostatními kamarády.



A navíc mám další krásné nové razítko od Aluccy. Je nádherné a bude zdobit dárečky, které přibaluji ke každé zakázce. 


Tak a já jdu háčkovat dalšího zajíčka. Tento týden by mi měla dorazit krásná látka, takže je možné, že si spíchnu šaty i pro sebe :-)
SHARE:

2 komentáře

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig