neděle 20. srpna 2017

Tvořivý týden #33

Tak a dnes ještě tvořivě, co myslíte?

Gulášek už máme téměř snědený, a tak si říkám, že by chtělo ukázat, co se u nás dělo v posledním týdnu.

Konečně mám další šaty. Ano, střihem velice podobné - no stejné, jako předchozí. Je totiž hrozně příjemný a nosivý. Jen přestřih jsem dala spíše do pasu než na boky. Jako materiál jsem zvolila opět úplet, který je jemný, přizpůsobivý a nemačká se - to je pro mne ideální.  Také jsem tentokrát udělala sukni více balonovou (o to hůře se mi fotí :-) ).


Chystá se k nám na návštěvu kamarádka s holčičkou. To je naprosto ideální příležitost zaovečkovat si. Jedna malá obeeečka už tedy čeká na svou majitelku.



Ano, ano, nezklamu vás, i tento týden se narodil zajíček. A to dvacátý - tedy poslední, z plánovaných jako rozloučení s dětmi ve školce. Teď ještě vyrobit dárečky pro tety učitelky :-) 




Pro představu, takto jsou všichni pohromadě. Za týden už budou v nových domovech. A myslím (vím), že tímto se zajíčky rozhodně nekončím. Brzy se k nim zase vrátím, uvidíte :-) 


Teď bude zase chvíli chobotničkovací nálada. Však jsou potřebné. Tato nepoputuje ke kulíškům, ale k jedné malé (a velice statečné) princezně, která se nedávno narodila. Věřím, že pomocné chapadélko bude mít úspěch. 



Máme nového člena rodiny - morčátko Šmudlinku. Je to ještě takový vystrašeneček a určitě vám ji brzy představím blíže se vším všudy. Prozatím jsem ji, co se zužitkování mého šicího umu, vyrobila hnízdečko, ve kterém si může lebedit. Tedy první bylo malé, a tak jsem ušila ještě jedno a holky je mají na plyšáky....






... druhý pokus už byl úspěšný a Šmudlinka si může užívat pohodlíčko.




A co bude v dalším týdnu? No povím vám, že ještě přesně nevím - mám látku na šaty, nastříháno na batoh, možná další pelíšek pro Šmudlinku, něco háčkovaného.... jej plánů by bylo. Tak se necháme překvapit :-) 

Pěkný zbytek nedělě!

SHARE:

2 komentáře

  1. Zajíčci pohromadě vypadají úžasně, dětičky budou mít určitě radost. :-)Pro tety třeba kosmetickou taštičku na mobil, tužku, kapesníčky , anebo pěknou nákupku? Vše máš moc pěkné, vypracované i ten pelíšek pro morčátko. ;-) Tak přeji pěkný týden. D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za pochvalu, před chvílí jsem i dokočila dárky pro tety - dostanou háčkovaé košíčky a do nich samozřejmě i něco málo kosmetiky (to bych nebyla já :-) ) A musím prozradit, že naše morčátko bude za chvíli pěkně rozmazlené, už má další pelíšek na střídačku a vymýšlím další :-D

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig