úterý 3. října 2017

Mary Kay: Pure Dimensions paletka očních stínů

Hezký večer,

na dnešek jsem si nachystala jednu krásnou malou paletku očních stínů od Mary Kay. Už vám ji chci ukázat delší dobu, ale dnes je tedy ten den D :-)

V září jsem tu kosmetiku obecně lehce zanedbávala. Sice jsem si nakoupila pár zajímavých kusků, ale díky tomu,že jsem téměř tři týdny průběžně snažila vyléčit ze zánětu dutin, neměla jsem nějak moc touhu si stoupnout před foťák a ukazovat ji (tedy ukazovat sebe :-) ) Musím zaklepat, že teď už tedy snad "dobrý" a pomalu začnu dohánět ty články, co jsem měla nachystané delší dobu.



Mary Kay kosmetiku mám poslední dobou čím dál tím raději - hlavně tedy tu část péče o pleť. To si asi i možná všímáte, pokud můj blog sledujete déle.  Oční stíny, přiznám se, mám vlastně jen jedny. Mají nádherný odstín, výdrž..., ale jak jsem paletková, tak po nich nesahám tak často. Což je škoda. Proto, když jsem zahlédla paletku Pure Dimensions, neváhala jsem.


Co vám budu povídat, asi jako většina, nakupuji "očima". Hrozně se mi na první pohled líbilo nejen barevné složení, ale hlavně obal. Svým způsobem (a přiznám se, že nevím, zda je to i úmysl výrobce nebo já mám bujnou fantazii) mi připomíná lasturu. Je plastový, vcelku pevný, uzavírá se na "zacvaknutí"


Co se týče barevného složení stínů, tak bych je zařadila asi mezi podzimní variace. Na druhou stranu, já jsem člověk, který se líčí podle nálady a ne moc podle ročního období, takže si je na sobě dokáži představit i na jaře či v létě. 
Pigmentace je střední až vyšší. Nejhůře je na tom ten světlý béžový stín - ten ji má nižší. Výdrž je ale velice dobrá. Já používám obecně pod stíny fixátor, protože se mi dost mastí víčka, ale i tak vydrží většinu dne bez slévání či mazání. Co se mi líbí je fakt, že téměř nepráší.



V akci:





Já bych tuto paletku shrnula jako velice zajímavou a rozhodně "použitelnou". Na druhou stranu ta kvalita světlého stínu jí opravdu trochu škodí. To z ní pro mě dělá ten typ výrobku "jsem ráda, že tě mám, ale na zadek si z toho nesednu..." 
Ale pokud se vám líbí a váháte, tak za vyzkoušení rozhodně stojí a určitě neprohloupíte :-)  


Co vy a stíny od Mary Kay?
SHARE:

2 komentáře

  1. Přesně tuhle jsem vyhrála v giveaway, ale ještě jsem stíny neunosila. Tak snad to teď na podzim využiju :)

    LENN

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig