středa 8. listopadu 2017

Catrice: Paletka The Precious Copper

Pěkný středeční podvečer,

té kosmetiky sem poslední dobou tolik nedávám (není v tom tedy popravdě úmysl, jen se to tak sešlo), takže jsem si řekla, že by to chtělo napravit.

Ještě v říjnu jsem si pořídila paletku od Catrice, no a nastal čas, podívat se jí na zoubek :-)


Jako já vůbec nemám podobně lazených nude paletek už hodně. A vůbec nedokupuji další a další... ono mám totiž tyto barvy hrozně ráda. Navíc ve spojení s výraznou linkou člověk není nikdy za šedou myšku, jak by se mohlo zdát.


Paletka je laděna hodně do jemných světle béžových, přes jemně meruňkové a ž pohnědé barvy. Obal je klasický plastový a popravdě bych neřekla, že by vydržel hrubší zacházení. Ale zas za tu cenu (okolo stovky) si člověk nemůže vyskakovat. Navíc důležitý je ten obsah.


Stíny jsou naprosto výborně pigmentované. I ten nejsvětlejší je ne první "hrábnutí" štětcem znát. To chválím hodně. Krásně se s nimi pracuje a i když trochu práší, rozhodně to není nic hrozného. Naopak mám doma dražší značky, co práší o dost více. 
S výdrží už to tak uplně slavné ale není. Přiznávám, že jsem na ni docela náročná, protože se během dne nepřeličuji. Tyto stíny vydrží tak cca od 6,00 - 14,00 v celku v nezměněné formě (při použití fixátoru). Pak se začnou pomalu slévat a lehce mazat. Samozřejmě také zaleží na víčku každé z nás.


Podtrženo sečteno. Za velice rozumnou cenu to jsou fajn stíny, které si pozornost určitě zaslouží. Rozhodně mi z nich nepadá brada, ale zase poslední dny je používám a má z nich radost. :-)


V akci:



Mimochodem, to nemám špatně namalované rty, ale již x-tý týden bojuji s "lišejem" okolo úst. Byl daleko horší, což byl také důvod, proč jsem neměla náladu fotit líčení. Není to samozřejmě jen o estetické stránce věci, ale o tom, že v jednu chvíli nebylo ani příjemné (naopak bylo bolestivé) si cokoli na rty mazat. Ale víte co, teď už jsem nad tím mávla rukou. Nejsme dokonalí a pár malých flíčků mne nezabrzdí v tom, co mne baví. Však je to ve svém důsledku hloupost! 




Tak co říkáte na paletku? Vyzkoušíte? 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig