úterý 14. listopadu 2017

Novinky v make - up šuplíku: říjen

Pěkný večer,

ty dny tak utíkají a já si uvědomila, že mám už nějakou dobu nafocené přírůstky v kosmetickém šuplíčku za říjen...


Není jich mnoho a zpoloviny se nesly v duchu "návratů". Ošem i novinky se najdou.

Jednou takovou novinkou je paletka od Catrice. Ta si zasloužila vlastní článek ZDE


O kaviárovém make-upu jsem vám psala článek zhruba před rokem. Ještě teď si pamatuji, jak jsem jej fotografovala venku a bavila tím sousedy... :-) ... a vidíte, ráda jsem se k němu vrátila, protože na zimu mi přišel ideální. Navíc můj aktuální Catrice oblíbenec už začíná být tmavší (jak já blednu).


Dalším návratem je pro mne milovaná Davilash od Dermacolu. Mne opravdu žádná jiná nedělá tak pěkné a výrazné řasy.Opět jsem ji na blogu chválila několikrát.


Novinkou pro mne byla tento měsíc naopak báze pod make-up od RImmelu.Koupila jsem ji víceméně náhodou v akci 1+1 a musím přiznat, že to rozhodně nebyl marný kup.


Bázi bych popsala spíše jako velice jemné a lehké pleťové mléko. Opravdu dobře se roztírá a rychle se vstřebá. Pleť je dobře sjednocená a lehce matovaná. Make-up na ni drží výborně. Jen tedy na oční okolí mi nevyhovuje - ve spojení s klasickým krémem na oční okolí, se mi pak následně make-up slévá do jemných vrásek. Jinak je ale opravdu dobrý a neměl by ujít vaší pozornosti.


Poslední měsíce patří mým rtům a péči o ne. Zkouším vše možné - od hydrokortizonu z lekarny, až po "zaručeně" pomáhající babské rady. A někde mezi tím si ještě kupuji různé balzámy.

Eucerin rozhodně nepatřil mezi levné (mám pocit, že dokonce okol 300) přípravky - a to ještě s ohledem na pidi velikost, a zároveň tedy na zadej jsem si z něj nesedla.

Napeoti tomu Blistex hodně překvapil. Stčí svého kolegu do kapsy. Krásně zjemní, hydratuje a vydrží na rtech  docela dlouho. Jednička z hvězdičkou... :-)


A co vy? Já už teď testuji listopadové přírůstky :-) 


SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig