středa 22. listopadu 2017

Payot: Élixir Idéal

Hezký večer,

musím se přiznat, že kolikrát těm svým holkám závidím, jak krásně jemné, sametové, vyplnuté obličejíky mají. Inu ne nadarmo se říká "má pleť jak dětskou prdýlku". Opravdu na tom něco je.

A dnes vám ukáži jeden přípravek, jehož pomocí se snažím holkám alespoň trošičku přiblížit...

Ale samozřejmě, i když se vyloženě netrápím tím, že bych stárla (mohu se se uklidňovat tím, že se stářím přichází moudrost...haha), tak zároveň o sebe pečuji s cílem udržet si co nejdéle "vyžehlený" vzhled. 



Payot kosmetiku - stejně jako mnoho dalších fajn věcí, jsem objevila díky Ilovíkovi.
Poslední měsíce jsem používala výborné sérum od Oriflame, ale řekla jsem si, že zkusím konečně už i Elixir Ideal, po kterém jsem pokukovala dlouho.


Přípravek má opravdu krásný a elegantní obal. Vím, že to není "to" důležité, ale zas když vám pak něco stojí v koupelně na zrcadle nějakou delší dobu, lépe se kouká na pěkné balení :-)

Je ve skleněné - vcelku mohutně řešené, skleničce s pumpičkou. Budu se opakovat, ale pumpička u jakéhokoli přípravku typu krémy, gely, séra... to jsou prostě body navíc.


Sérum jako takové je středně hutné, velice dobře se roztírá a vstřebává. Stačí malé množství a ihned je poznat malé zlepšení. Po nanesení není mastný, naopak mám na tváři vždy takový sametový pocit. Je opravdu již po prvních použití vidět, jak krásně hydratuje a vyživuje. I co se prvních vrásek týče (a zas v tomhle musím přiznat, že se mi i líbí, když má ženská jemné vrásky při smíchu, výraz v obličeji... prostě žádný botox, rozumíme si), tak je lehce vyhladí. 


Co závěrem? Opravdu výborný výrobek, který mohu za sebe jen doporučit a rozhodně jsem si jej nepořídila naposledy. Vidím to tak, že tento a Oriflame NovAge mne budou dlouho provázet.


Jaké sérum je za vás to nej?
SHARE:

2 komentáře

  1. Známá ho má taky takže jsem ho jednou zkoušela. Zvláštní, že píšeš že není mastný, já jsem po něm teda byla mastňák šíleně dlouho :D

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu? Tak to já mám opravdu naprosto nemastný pocit, spíše naopak takový hezky sametový a ihned po séru si dávám ještě jemný noční krém (většinou sérum používám na noc). Ráno mám pak obličej krásně jemný. Holt káždá jsme jiná... :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig