neděle 12. listopadu 2017

Tvořivý týden #45

Pěknou neděli, tvořivci,

jakpak jste si užili tento týden? Já doufám, že tvořivě... :-)


Koncem minulého týdne jsem objevila látku, na kterou se dá kreslit textilními fixami. Hodně mne to zaujalo, a tak už mi hned v pondělí dorazil balíček s látkou. Pro holky jsem vybrala princeznovou a jako první vyrobila rychlo - batůžky.



Mám také ještě "klučičí" variantu s indiány, a tak určitě ještě pár kousků uvidíte.


Pokaždé, když si do práce koupím bombony, tak se mi pytlík válí po stole a bonbony všude. Možná proto si je taky nekupuji tak často. No tomu je konec, udělala jsem si malý košíček.




Do kompletu jsem si ještě udělala malý oválný "pořadač" do stolu na drobnosti typu lžička, nůž apod. Prostě není nad to být vybaven :-)




Konečně mám také nový kus této maskované látky, a tak jsem mohla doplnit neteřince čepici o nákrčník.


Obag kabelku jsem dostala asi před rokem od manžela a musím říct, že ji nosím téměř denně. Na počítač a nezbytnosti do práce je ideální. Vnitřní tašku jsem si v minulosti šila sama, a protože je již upatlaná, chtělo to novou. 



Opět má i mnoho vnitřních kapsiček na drobnosti.



I tento týden vznikl jeden tulipytlík. V tomto motivu jsem již jeden vyrobila a tento byl na přání právě k tomu prvnímu pro "morči dvojčata"... :-)



A je hotov! Tedy neřekla bych to, ale z duhového klubka je to háčkování hrůza :-) Nějak mi moc klouzalo a nitky se rozdělovaly. Ale zase výsledek je nádherný. Původně měl být pro mne, nakonec jej však dostane má teta k narozeninám. Vím, že takový se jí líbil, a tak věřím, že z něj bude mít radost.



Trochu jsem si hrála s podzimní výzdobou a trochu přerovnala jahodové kukuřičky.





Jenže pomalu nás už dohání zima a holky se vyjadřují, že chtějí tvořit pro Ježíška. Včera to tedy byli sněhuláčci...


...a dnes stromečky na zeď, na které ještě v příštích dnech dáme pytlíčky s bonbony a vytvoříme tak adventní kalendář. 


A večer hodlám pokračovat ve výrobě čepice pro sebe. Na ni vám pak sepíši i návod... :-)


SHARE:

2 komentáře

  1. Ty jsi zase byla pilná. :-) Látka na pytlík se mi moc líbí, kouknu po ní. ;-) A sněhuláčci jsou kouzelní. To jsi nakoupila jako sadu na tvoření, nebo každé zvlášť? Zaujal mě tvar tělíčka.
    Pěkný zbytek neděle. D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji!. Sněhuláčci jsou vyloženě sada, jen nechtěli stát tak, jak bychom si představovaly,a tak jsme je s holkama trochu předělaly :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig