středa 27. prosince 2017

Estée Lauder: Double Wear

Hezké středeční odpoledne,

jste dnes v práci nebo jste si také prodloužili vánočné svátky? U mne platí to druhé, a tak mám i trochu více času na blog a na to vyhrát si s líčením. Dnes jsem si řekla, že už konečně sepíši pár řádků o opěvovaném Double Wear od Estée Lauder...

Rozhodně se nejedná o novinku na kosmetickém trhu, naopak mám pocit, že o něm slyším ze všech stran už docela dlouho. Všichni, kdo jej vyzkoušeli, chválí, ooochají, již jiný nekupují....a ve mne hrozně dlouho hlodal červík, jestli to je opravdu tak a nebo je to jen tím, že je to opěvovaný "high end". Mimochodem, já toto označení nemám zrovna moc ráda, protože jsem si už mnohokrát na vlastní "xichtík" vyzkoušela, že i daleko levnější výrobky mohou strčit "hááájenda" do kapsy. No ale zpět k Double Wear.  Nebudu zapírat, cena pohybující se kolikrát okolo tisíce korun mne opravdu odrazovala. Nakonec jsem podlehla a v akci na lekarna.cz jej koupila za cca 800,- - mimochodem opravdu se vyplatí prohledat více webů, protože ty ceny se různí. Mrknout na srovnání cen můžete např. ZDE.



Co se balení týče, tak se mi velice líbí sklenička jako taková - má jednoduchý čistý tvar a je jakoby  v matu. Co mi ale trochu vadí, to je absence pumpičky. Make-up si tak musíte na ruku či paletku nalévat a to se mi zas tolik nelíbí.

Určitě jste ale asi zvědaví, jestli se přidám k těm nadšencům či nikoli... noooo. Přidám :-)

Make-up se velice dobře roztírá a zapracovává. Je středně tekuté konzistence. Má silnější krytí, stačí jej opravdu málo a pořádně rozpracovat - pozor, pokud nemáte (stejně jako já) rádi maskovitý efekt, tak rozhodně nevrstvěte. Děla moc hezký matný a přirozený efekt. To se mi moc líbí.


V akci:



Co říci ve shrnutí na závěr? Ano, tento kousek si to vychvalování a rozruch okolo rozhodně zaslouží. Co ale na druhou stranu nedokáži jen tak obejít, to je vyšší cena. Ta je opravdu přestřelená (byť dokáži pochopit renomé značky apod.) a díky ní vlastně nedokáži říct "Jo, ten nutně potřebujete." Je opravdu výborný, ale pokud bych jej měla porovnat s nějakým levnějším kouskem, tak určitě zkuste mé oblíbence od Dermacol či Catrice


Měli jste již možnost tento make-up vyzkoušet? Co na něj říkáte?
SHARE:

2 komentáře

  1. O tomto make-up jsem slyšela už několikrát a byly na něj samé kladné recenze, ale mě pořád odrazuje ta jeho cena a stále ještě nějakou tu dobu zřejmě bude.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, ta cena je opravdu vysoká. Já se k němu rozhoupávala dlouho a vlastně jsem si ho pak vzala i díky tomu, že jsem měla ještě nějaké "benefit body" z práce, které právě na lekarna.cz jdou uplatnit. Jinak bych se taky ještě možná zdráhala s pořízením :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig