pondělí 25. prosince 2017

Tvořivý týden #51

Pěkné vánoční svátky, tvořivci,

Ježíšek nám přinesl spoustu věcí - mě například vytoužený overlock, ze kterého mám obrovskou radost a díky kterému uvidíte zase další a další tvoření. Minulý týden se ale ještě nesl ve znamení vánočního tvoření.

Na stromeček zamotánek jsem vám sem dávala i návod. Nás hodně baví, a tak jsme udělaly s holkama ještě jeden pro babičku s dědou. Uvažuji, že by šlo i něco jiného takto motaného vymyslet (mimo zimní téma), tak uvidím, co mne napadne :-)



Motané jsme udělaly i skleničky. Co říkáte na takový tip dárkového balení? Myslím, že na cukroví či sušenky je to hodně zajímavé a vtipné. 


Nedávno jsem u Kreatinky nakoupila pár balení špagátů, a tak co chvílí motám dárkové košíky. Většinou je daruji opravdu přímo jako dárky, ale sem tam je i něco na e-shopu.



Šátečkujeme - nějak se nám tuto zimu šítky zatím osvědčují, a tak vyrábím další pro holky. Konkrétně na tento jsem vám i dávala předvánoční návod ZDE, takže pokud vám Ježíšek nadělil nějaké pěkné příze, tak hurá do tvoření.


No a já jdu zase něco vymýšlet. Do konce roku (když už mám tu dovolenou) bych ráda stihla spooooustu věcí. Však určitě brzy uvidíte... :-)

Co budete mezi svátky tvořit vy?
SHARE:

2 komentáře

  1. Ahojky, koukám, že jsi blogu nadělila nový kabátek. :-) Těším se na Tvoje další tvořeníčko. Užij si poslední dny tohoto roku. D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, no říkala jsem si, že by to chtělo po roce zase nějakou změnu, a tak Ježíšek přinesl novou šablonu. Moc se mi líbí, tak snad i ostatním bude nové rozložení vyhovovat :-) Také přeji krásný zbytek roku - určitě ještě pár (a i tvořivých) článků bych chtěla stihnout :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig