úterý 30. ledna 2018

Mary Kay: TimeWise krém na obličej

Pěkný večer,

tak dnes bych to viděla na péči o pleť. Co říkáte? Před časem jsem si totiž pořídila nový krém a myslím, že po cca dvou měsících používání už vám mohu podat nezkreslený názor :-)


Mary Kay kosmetiku - myšleno teď zejména tu pečující, jsem začala více používat vcelku nedávno. Asi tak před rokem. Ale, a to nebudu přehánět, naprosto jsem se zamilovala do řady TimeWise. Zatím jsem totiž nenarazila na typ výrobku, u kterého bych si řekla "ten už nikdy". Naopak.

A nejinak je tomu v případě krému na obličej. Oficiální popis výrobku si můžete přečist ZDE. Ale tak samozřejmě vás spíše asi zajímá, co na něj říkám já, že? 



Začnu balením - klasická (až nenápadná) tuba má výhodu v tom, že do krému nesaháte, to opravdu nemám ráda. V tomto směru ji nemám co vytknout a pouze, pokud bych chtěla být hodně "rozňahňaná", bych řekla, že by balení mohlo být spíše s pumpičkou.

Krém sám o sobě je velice jemný, konzistencí středně hutný a velice rychle a dobře se vstřebává. Na obličeji mám po nanesení pocit, jako by vytvořil jemný film či "potah", ale nikoli mastný. Spíše jemně sametový. Je to opravdu velice příjemné.
Nejčastěji jej používám jako noční krém, ale i přes den s ním nemám žádný problém. I make-up na něm velice dobře drží.

Co se týče nějakého vlivu na vrásky či projevy stárnutí pleti, to nemohu vyloženě říct, protože na to je doba používání relativně krátká. Nicméně musím potvrdit, že výborně hydratuje a pleť napíná, takže takový ten prvotní "wow" efekt u mne rozhodně proběhl a dále uvidíme.


Za mne rozhodně velice povedený výrobek, který je aspirantem na stálici v mé péči o pleť a i přes vyšší pořizovací cenu se vyplatí a mohu jej doporučit.

Znáte jej? Používáte? 
SHARE:

2 komentáře

  1. Také jej mám spolu s tou větší tubou peelingu, který se aplikuje před ním. Mám ho asi tak měsíc/dva ale já jakožto člověk, který pleť nikdy moc neřešil zatím nepozoruji nějaký rozdíl. ALe jinak souhlasím že je příjemný, hezky voní a rychle se vstřebá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám právě pleť dost citlivou na vítr, změny počasí a i třeba pokud mám více stresu, tak je to hned znát, a tak pokud něco zabírá, vidím to během chvilky :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig