pondělí 15. ledna 2018

Novinky v make - up šuplíku: prosinec

Hezký večer,

už je (no možná byl :-) ) ten nejepší čas na novinky za prosinec, co říkáte?


Nějak se to u mne poslední dobou nese v duchu balzámů na rty. Mám je všude po kapsách, v kabelkách, v šuplíku v práci, doma, na policích... :-)

Taová hezká balzámová vychytávka je toto "vajíčko" od Blistexu. Navíc moc dobře hydratuje, je jemný a i "chuťově" příjemný. 


Odklápecí zavírání je roztomilost sama. 


Kromě zlateho kelímku od Oriflame, jsem ještě doplnila svou Labello zásobu. Prostě klasiky, co nikdy nezklamou a ty barvené jsou i fajn variantou, když chcete dát rtům trochu ˇšťávu". 


Gabriella Salvete má novou paletku. Samozřejmě jsem ji hned musel mít. A co vám o ni řeknu? No víte co, já ještě udělám samotný článek. Brzy, slibuji :-) 


Dělala jsem v  prosinci hokus pokusy s obočím. O Tatoo Brow od Maybelline jsem vám psala ZDE.

Co mne ale uchvátilo, to je pomáda na obočí od Freedom. Krásně se s ní pracuje, výborně se nanáší, dobře drží celý den (nedrolí se, nerozpíjí se...). Opravdu jsem našla po řasenkách na obočí nového milááááška :-) Navíc mají mnoho odstínů a cena 250,- také není tak hrozná. 


Aby se mi to dobře malovalo, tak jsem si na Freedomu rovnou zakoupila i pár nových štětců - na obočí a na oční stíny. Musím říct, že Freedom štětce mám docela ráda, jsou cenově dostupné a přitom kvalitní - neopadávají, jsou příjemné na nanášení, jemné. Za mne opravdu super.


Tak se mi povedlo tentokrát si koupit řasenku, u které jsem si posledně říkala "jde to, ale znovu ji nepotřebuji". Je to tato od Avonu a psala jsem vám o ni již před necelým rokem ZDE. No co mohu říct. Stane se. Ale zase na druhou stranu opravdu jsem názor nezměnila. Na přirozený look je fajn, ale já mám stále raději hodně výrazné  řasy :-)




V akci: pomáda na obočí Freedom + řasenka Avon. 
Jinak jak vidíte, někdy si opravdu natřu jen obličej krémem, rty balzámem a nahodím řasenku a obočí... Prostě každý má své dny :-) 


Říkala jsem si, že černé linky jsou super, ale sem tam to chce změnu, a tak jsem si koupla tyto fialové od NYXu. Jej, ty jsou. Krásně se s nimi pracuje, dobře se nanáší (víčko netáhnou), pigmentace je velice dobrá a vydrží bez mazání většinu dne. V Douglesu je měli ve výprodeji asi za 90,-


Linky v akci:




Zpětně si říkám, že ten vánoční ubrus jako pozadí nebyl na fotografování to pravé ořechové. Ale tak to se stane a příště se polepším :-) 

A co vy a přírůstky v make-up taštičkách v prosinci? 


SHARE:

8 komentářů

  1. Labello má skvělé balzámy. Taky mám a jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, je to taková klasika, co nikdy nezklame :-)

      Vymazat
  2. Já si koupila hydratační make-up od alverde a jsem absolutně nadšená! (Chtěla jsem vyzkoušet double wear, ale tvoje recenze me vrátila na zem) Jinak se snažím krotit, ale moc mě zaujala linka od Pupa Milano, taková s tím kolečkem, nemáš s tím zkušenost?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu linku jsem ještě nezkoušela, nějak s ní stále vyčkávám a nemám k ní úplnou důvěru :-)

      Vymazat
  3. Ježiš ta fialová linka ti pasuje!!! Taky ji mám. Labello klasika no, si tak říkám, že to je fakt značka, co se drží. Používala jsem ho už snad na základce, mazec..

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig