neděle 21. ledna 2018

Tvořivý týden #3

Pěknou neděli, tvořivci,

tento týden byl hodně o čepicích. Chystám jich pár jako dárek, a tak nebyl čas ztrácet čas... :-)

Ale tak samozřejmě to nebylo jen čepicové. I když stejně ukázku čapkami zahájím.

Mlýnkovky mne naprosto uchvátily. Ne, není to jen o rychlosti pletení (i si kolikrát říkám, že čapku uháčkuji za pomalu stejnou dobu paradoxně), ale o tom, že je to zase jiný vzor, jiný tvar a jiné zpracování.




Ono nemyslete, není to jen o tom, že bezhlavě točíte kličkou u mlýnku. Je potřeba dávat veliký pozor, aby vám nepřeskočilo či neuteklo oko. Protože v první chvíli si toho nemusíte všimnout a následně se objevi nehezká chyba nebo se vám vše začne párat :-) 




Jsou takové šmoulí, což? Jen tedy překlopené dozadu. Menším dětem do nich dávám stahovací provázky pro regulaci velikosti. Ještě to rozděluji tak, že holčičky mají mašličku viditelnou navrchu a kluci ji mají naopak dovnitř - je přeji jasné, že je nechci ztrapnit mašličkou :-)



Ani e-shop nepřišel zkrátka. Ušila jsem tři morčo hamačky. Mám doma super potahovou látku - typově jako manžestr, která je velice pevná, ale zároveň jemná a taková mněkoučká. Tu jsem použila na jednu stranu hamak a myslím, že morčíci budou spokojeni.




Zamilovala jsem se do šitých panenek. Na FB je úžasná skupina a mnoho inspirací hledám také na Pinterestu. I jsem si první vyzkoušela. No nedopadla nejhůře, ale ještě ji musím vychytat. A víte co, já vám k ní napíši ještě pár řádků do samotného článku, ať se podělím o postřehy. 



Tak já si jdu dát něco dobrého a pak zase na chvilku ke mlýnku u TV. Co vy? :-)
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig