úterý 6. února 2018

Gabriella Salvete: Paletka Violet

Pěkný večer,

jestli je někdo, kdo mne v posledním roce paletkově překvapil, pak je to Gabriella Salvete. A svým způsobem se budu dnes hodně opakovat, ale takhle paletka si prostě zaslouží samostatný článek.

Ahoj, jsem Zdeňka a jsem paletkoholik.... jo, asi takhle nějak bych se v nějakém americkém seriálu či filmu mohla svěřovat na skupinové terapii. Co mne ale omlouvá, že když mám paletek docela hodně (a moji nejbližší nechápou proč, když je přeci všechny nevypoužívám), tak pokud uznám, že nějakou již určitou dobu nepoužívám, tak nemám problém ji poslat dále. Prostě přirozený kolotoč.  Jo, a pak je také hodně těch, kteří mají paletek daleko více než já. Takže to se mnou vlastně není tak hrozné.

O tom ale tento článek není. Tento článek je o mé paletce číslo 19 (možná dvacet a možná taky 18, popravdě nevím přesně a počítat to nejdu :-) )



GS paletky mají velice podobný - vlastně stejný, vzhled. Jednoduchý plastový obal, který má velice praktické "okénko" díky kterému ihned vidíte, jaké stíny nabízí. Je vcelku pevný, dobře drží a snese i trochu "hrubší" zacházení (samozřejmě náhodné a nebudeme to příliš pokoušet). 


Tato nová paletka má označení Violet a povím vám, že na první pohled je nádherná. Ono i na druhý, na třetí... Opravdu toto složení barevných odstínů mi sedlo jak prdka na hrnec a celkově myslím, že, co se barevnosti týče, tak se velice povedla. Najdete v ní jak velice světlé -až téměř bílé, stíny a stejně tak tmavé šedomodré či šedohnědé, díky kterým oko krásně vystínujete. Jak už název napovídá,tak důraz je hodně na odstíny fialové, vínové, růžové... Ty následné možnosti, jak je můžete nakombinovat, jsou úžasné a nikdy se vlastně barevnou kombinací nespletete.

Stíny mají výbornou pigmentaci, práší minimálně (respektive vůbec), jsou příjemné a lehce máslovité. Velice dobře se nanáší, stínují a vydrží celý den. No co více si přát.... Opravdu na to, že cena paletky je něco okolo 200,- (já ji ještě kupovala před Vánocemi v nějaké akci za cca 140,- myslím), tak ta kvalita je úžasná.


V akci:






Gabriella Salvete umí rozhodně překvapit, co se paletek týče, a dokáže svou kvalitou strčit do kapsy i daleko dražší konkurenty. Za mne mohu jedině doporučit a pokud máte rádi fialovou či růžovou, tak konkrétně tato paletka vám nemůže chybět :-) 


Jaké barvy očních stínů jsou ty vaše nej?
SHARE:

2 komentáře

  1. Tak to sama musím uznat, že mě kvalita paletky překvapila :) Já jsem od Gabriella Salvete zkoušela pouze laky na nehty a lesk na rty. S laky jsem spokojená, víc než dost :) ale stíny jsem nezkoušela, takže děkuji za tip.


    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já miluji jejich paletku Rose, tak mne nadchla kdysi jako první a od té doby jsem přesvědčená, že GS opravdu umí. Určitě super cena v poměru s výbornou kvalitou! :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig