úterý 13. února 2018

La Roche Posay: Hydraphase Intense Serum

Pěkný večer,

tak dnes pár řádků k péči o pleť, co vy na to? Tentokrát jsem si vzala pod lupu sérum od La Roche Posay...

La Roche Posay je značka, kterou mám hodně ráda a ráda zkouším jejich novinky a i se vracím ke stálicím. 
Před Vánocemi jsem si pořídila Hydraphase Intense Serum a při své péči jej používám "na střídačku" s výborným sérem od Payot. Měla jsem tedy vcelku dostatek času na posouzení.



Sérum je určeno pro citlivou a suchou pleť, což já suchou sice nemám, ale během zimy se citlivost docela násobí. Zároveň v průběhu roku trpím na suchá místa okolo nosu, mezi obočím či na hranách obličeje (více právě v zimě, jakmile začnu nosit šály a šátky...), a tak není nikdy na škodu tu pleť trošičku více opečovávat.

Začnu ale balením - klasická tuba s pumpičkou. Ano, to je pro mě prostě důležité a pokud mě sledujete déle, tak víte, že to zmiňuji pokaždé :-)


Co se samotného séra týče, tak je spíše gelovité konzistence, velice lehký, čiré barvy s jemnou velice příjemnou vůní (téměř neznatelnou). Po nanesení se velice rychle vstřebá a opravdu je cítit, jak se pleť "nasosá" hydratací. Co mi ale trochu vadí je to, že po zaschnutí - vstřebání, mám pak menší pocit ulepenosti na obličeji, či jak to popsat. Není to vyloženě nepříjemné a po nanesení pleťového krému není nic negativního poznat, ale prostě napsat vám to musím. Žádné zamlčování.... :-)


Celkově je to hodně povedený výrobek, typově naprosto odlišný od zmiňovaného Payotu, se kterým jej ráda střídám (jeden den ten, druhý tento či ráno pod makeup tento a večer druhý...). Pleť mi přijde po použití krásně hydratovaná a tento efekt drží dlouho. Takže za mě super. A cena okolo cca 500,- také není pro výrobky tohoto typu a kvality špatná - zkuste porovnat ZDE a nebo koukněte např. na lekarna.cz kde jsem jej kupovala i ja v akci s jinými výrobky...


Jaká séra na obličej používáte vy? 
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig