pátek 23. února 2018

Novinky v make - up šuplíku: leden

Pěkný páteční večer,

no i když je už téměř konec února, tak si ještě dovolím jedno malé ohlédnutí za lednem, a to ze škatulky make-upové....


Nějak jsem asi poslední měsíce vyměkla, protože mám pocit, že té kosmetiky si nějak nepořizuji tolik jako dříve. Tedy té dekorativní, abych to upřesnila. Naopak zástupce z řad krémů, gelů, sér, masek apod. rozšiřuji vcelku poctivě.

Ale zpět k té dekorativce. V lednu jsem si pořídila JEN (chápete opravdu jen!!) čtyři kousky. Samozřejmě to mé "jen" berte s rezervou, však život není o šminkách ve finále. Je nám jasno...

Prvním kouskem je krásná paletka od Makeup revolution. Ty já obecně ráda a tato rozhodně zklamala. Samozřejmě si zasloužila vlastní článek, který naleznete ZDE.



Druhým kouskem je rozjasňovač v "tužce" či tyčince od No7. Ten jsem "adoptovala" od Cosmetics And Thinks. Je to zase něco jiného oproti těm pudrovým či tekutému, které mám doma. Velice dobře se nanáší, je jakoby máslovější, ale zároveň pevný - není to tak, že byste si jím přetřeli po tváři a on se do kůže zabořil jako roztékající se rtěnka. To rozhodně ne. Naopak. Moc dobře se zabracovává a výsledný efekt se mi moc líbí - je jemný, přirozený a přesto opravdu krásně rozjasněný



V akci:


Třetím kouskem je tvářenka od Maybelline v jemně broskvovém odstínu. Je hodně jemná a se střední  až nižšá pigmentací - pro zvýraznění musíte na štětec při nabírání trochu více zatlačit. Když ale toto pominu, tak je to velice hezký odstín. Navíc tvářenka vydrží bez velké újmy většinu dne. Ale ruku na srdce, ta pigmentace to hodně kazí, a tak ji rozhodně mezi "must" výrobky počítat nemohu. 



Od Cosmetics And Thinks je ještě tato paletka Nude Dude od TheBalm. z té mám velikou radost a dovolím si vás s popisem trochu napínat - ano, tušíte správně, bude extra článek. Slibuji na holý pupek, že brzy.


No a ještě vlastně jeden kousek mám doma nový - je to tento oválný štětec od Makeup Revolution. Obecně tento typ štětců měl obrovský boom před pár měsíci či možná rokem (už přesně nevím) a já si říkala, že ho prostě musím vyzkoušet. Koupi jsem tedy docela odkládala, ale nakonec jsem neodolala. 
Pokud se zaměřím na štětiny, tak ty jsou hodně husté a krásně jemňoučké. Na obličej velice příjemné - jakoby vás hladil pohádkový zajíček jemnou pacičkou. Ale při nanášení se nemohu zbavit pocitu, že když zatlačím trochu více, tak se mi štětec v tom slabém krčku zlomí. To pak vede k tomu, že třeba zapracování makeu-pu tvrá o něco déle. No nezatracuji jej, ale ještě opravdu nemohu říct "jo je to super", naopak se spíše kloním k tomu, že jsem "konzerva" a prostě na klasické štětce nedám dopustit.




Pochlubte se, co jste si z kosmetiky v posledních týdnech pořídili vy? :-)
SHARE:

4 komentáře

  1. Mě se hodně líbí obě paletky. V poslední době se na ně nedokážu vynadívat a chytnul mě jakýsi amok co se týče právě paletek a třeba tekutých rtěnek. Takže v mých nákupech převažují právě tyhle dvě věci :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem taky obecně paletková. V sobotu jsem si koupila další :)

      Vymazat
  2. Paletku od TheBalm bych si také velmi ráda pořídila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) tomu rozumím, já jdu kolikrát hlavně po obalech a zrovna TheBalm je má úžasné :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig