neděle 4. února 2018

Tvořivý týden #5

Hezky tvořivou neděli přeji,

tento týden utekl až nějak rychle a já mám pocit, že jsem hodně věcí rozdělala, ale nedokončila. I když vlastně... ve finále mám na mlýnku jen jednu rozpletenou čepici a nachystaný začátek na háčkovaný velikonoční věnec. A teď hurá na to, co bylo dokončené.

Došly mi dárečky k balíčkům, a tak jsem zase chvilku korálkovala. U toho mi pomáhají holky a přiznám se, že ne vždy je to pak jednoduchá usměvavá "práce". Kolikrát má trpělivost povoluje přímo umerně s počtem rozkutálených korálků :-)

 

 


Tolik mlýnkovek jsem udělala a ještě ani jednu pro sebe. Až do teď. Sáhla jsem po přízi angora a ten efekt je úžasný. Je krásně jemná, na hlavě lehoučká a zároveň příjemně hřeje. Udělala jsem si ji o něco kratší než klasickou houmlesku, takže se jedná spíše o spadlý kulich. Určitě udělám i jednu na e-shop, protože je úžasná! 

 


Na mlýnkování miluji přízi Tulip. Již jsem z ní dělala čapku pro švagrovou, na e-shopu také dvě naleznete a nově jsem udělala jednu "navíc" do soutěže, která právě teď běží na Facebooku

 



Kamarádka chtěla košíček, do kterého by mohla dobře naskládat kosmetické paletky. No a tady je :-) Nakonec jsem jej udělala tak akorát veliký, aby se do něj vešlo opravdu hodně, ale zároveň aby stále držel hezky tvar. 




Zjistila jsem, že tulipytlíky na e-shopu jsou téměř vyprodané. Zasedla jsem tedy dnes ke stroji a zásoby doplněny...:-)

 
   

Nové barvičky s ovečkama - krásně jarní, co říkáte? 

 

 

 

Do-Do dodělej doma - tyto tulipytlíky jsou velice zajímavé i jen tak, ale pokud si je chtějí děti vybarvit, stačí vzít fixky na textil a originál je na světě. 

 

 

Už máte tvořivý plán na další týden? Já bych ráda zase nějakou novinku na e-shop. Určitě třeba houmelesku, mlýnkovku nebo tak. Uvidíme a necháme se všichni překvapit :-) 

SHARE:

4 komentáře

  1. Opět spousta krásných výrobků :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jezisiii, ten kosik je uplne uzasny.. Ten by se mi hodil na nocni stolek.. Na kremy a balzamy.. vecne je honim po podlaze...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Veru, za pochvalu :-) malý kulatý košíček je ještě na eshopu, kdybys chtěla a nebo písni, kdybys chtěla tento a můžu vyrobit znovu :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig