neděle 11. února 2018

Tvořivý týden #6

Pěknou neděli, tvořivci,

tento týden toho bylo o něco méně než je u mne obvyklé, i když zase díky tomu máte na e-shopu dvě nové čapky :-)
Ty mlýnkovky se mi prostě líbí. Jednu už nosím i já každý den do práce a hodně podobnou si můžete pořídit i na e-shopu. Jen je o kousek delší a na konci ji zdobí kožešinová bambule. 


 

Také jsem zase na chvíli od dřevěných knoflíčků utekla zpět k barevným. Mě se totiž hrozně líbí a mám odzkoušeno na holkách, že i když jsou dvě čapky stejné, tak díky různým knoflíčkům mohou být lehce rozeznatelné - pro dvojčata naprosto ideální varianta :-)

 

Zima sice ještě neskončila, dokonce i to počasí přituhuje, ale já už tak nějak myslím trochu i jarně (mám totiž na letošní rok hodně plánů a to hezké počasí je jejich nedílnou součástí, takže jsem si řekla, že čím více na něj budu myslet, tím dříve tu bude). A k jaru patří také čepky - ideálně houmlesky a ty z mlýnku z příze Merino od Vlnapu jsou na jaro (nebo pak na podzim) opravdu ideální. První je již také na e-shopu a já vám prozradím, že asi o nějakou si budete moci zase zasoutěžit. Chcete?

 

 

Trošičku jsme s holkama včera mýdlařily - samozřejmě "jen" s mýdlovou hmotou, protože do chemického běsnění v podobě hydroxidu se opravdu pouštět nechci (na to nemám buňky ani odvahu, kor s dětmi...). Nakombinovaly jsme růžovou a fialovou,  a i když se mi to nepovedlo tak úplně vyfotit, výsledek není vůbec špatný. Holky si hned dva medvídky (už jsem je ani nestihla vyfotit) vzaly do koupelny.

 

Ti, co jste u mě už párkrát nakupovali vědí, že ke každému - jakémukoli, nákupu dávám maličký dárek. často se jedná o mnou dělaný šperk, ovšem sem tam jsem přidala i právě mýdlíčko a rozhodně v tom hodlám pokračovat. Třeba k takové spa sadě by to mýdlíčko bylo naprostou samozřejmostí a super doplňkem:-)

 

A jak jsme psala o tom jaru, tak jsme si dnes už začaly s holkama dělat trošičku velionoční výzdobu. Před pár dny mi totiž dorazila plastová vajíčka z Primarku, a tak jsme je pověsly na naše "křoví" na stole a jedno na nově uháčkovaný věnec - ten jsem měla v plánu dlouho a je stejný, co se návodu týče, jako ten zimní ZDE. Jen díky batikované přízi jsem nemusela střída různé příze. Navíc se mi nakonev líbil jednoduchý výsledek pastelových barev, že jsem jej ani více nedozdobovala a jen doprostřed zavěsila vajíčko. Už háčkuji druhý (zas trošičku jiný) pro mamku... :-)



A to je asi tak vše. Mám opět hodně plánů, tak uvvidím, co v tom dalším týdnu stihnu. 
Co plánujete vy? :-)

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig